30 / 06 / 2024

Ovit Dağı kapandı mı

Ovit Dağı kapandı mı

Rize-Erzurum kara yolunun İkizdere-İspir arasında bulunan 2 bin 600 rakımlı Ovit Dağı'nda, kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Rize-Erzurum kara yolunun Ovit Dağı mevkisi ulaşıma kapandı.

TCMB'nin konut ve dükkan fiyat endeksi şaşırttı: İstanbul’da konut lehine açılan fark, 2024'ün ilk çeyreğinde kapandı! 

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, TCMB'nin konut ve dükkan fiyat endekslerine değinerek, İstanbul’da 2021 ortasından itibaren konut lehine açılan farkın 2024 ilk çeyrekte kapanmış göründüğünü belirtti.

Konutta satışlar durdu, emlakçılar da işsiz kaldı: Sektörde yeni kredi kampanyası bekleniyor!

Konut satışlarının durmasının ardından emlakçılar da işsiz kaldı. Yılbaşından beri İzmir'de 700 emlak ofisinin kapandığı belirtilirken; sektörden yeni kredi kampanyası çağrısı geldi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Bakanlık onayladı! Fayın üstü yerleşime kapandı!

Geçtiğimiz yıl 22 Ocak’ta Manisa’da yaşanan deprem sonrasında Kırkağaç fayında inceleme başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan rapor sonucu, bir yılda 8 bin depreme neden olan fay hattının üzeri yerleşime kapandı.

Ünlüler yazlıklara kapandı!

Koronavirüs salgını boyunca magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri yazlıklara kapandı. Vaka sayılarının azalmaması nedeniyle o isimler kışı da yazlıklarında geçirecek. 

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Dede ve Mesut Yılmaz Ekşi ortaklığında kuruldu.

Sahan’da neler oluyor?

Sahan’la ilgili son günlerde küçülme haberleri geliyor. İstanbul'da Acıbadem ve Bağdat Caddesi şubelerinin kapandığını duyuldu. Gaziantep'teki Şirehan içinde açılan Sahan kapanmış. Oteli de başka bir işletmeciye devretmişler…

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Son 1 yılda 105 milyon metrekare mağaza kapandı!

Geçtiğimiz yıl Amerika’da 105 milyon metrekarelik perakende alanının kapandığına dikkat çeken Wordappcom CEO’su Cem Arel, ilgili yatırımların e-ticaret kanalına aktarıldığını ifade etti.

İstanbul'da iki özel hastane borç nedeniyle kapandı!

İstanbul'da iki özel hastane borçları sebebi ile kapandı. Uzun süredir maaşlarını alamayan çalışanlar zor durumda kalırken, tıbbi cihazlara icra yoluyla el konuldu.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Ovit Tüneli 13 Haziran'da açılıyor!

Ovit Tüneli'nin 13 Haziran'da  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacağı duyuruldu... Açılış haberini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı paylaştı.

Ovit Dağı kapandı mı Haberi

Ovit Dağı kapandı mı

Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Rize-Erzurum karayolu çığ riski nedeniyle ulaşıma kapatıldı.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Rize-Erzurum kara yolunun İkizdere-İspir arasında bulunan 2 bin 600 rakımlı Ovit Dağı'nda, kar yağışı ve tipi etkili oluyor.


Bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle, Ovit Geçidi'nde ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kar yağışı ile tipinin akşam saatlerinde etkisini yoğunlaştırması ve çığ riski nedeniyle kara yolunun Ovit Dağı geçidi ulaşıma kapatıldı.


Bölgede kar kalınlığının yaklaşık 60 santimetreye ulaştığı öğrenildi.


Karayolları ekiplerinin, bölgede çığ riski nedeniyle bir süre kar temizleme çalışmasına ara verdiği...