17 / 05 / 2024

Oxygen 02

Oxygen 02

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen İzmir Oxygen O2 nerede? sorusunun cevabına haberimizin içinden ulaşabilisiniz. Soyak Oxygen'in 2. etabı olan O2' nin önümüzdeki hafta satışa çıkacak...

Yeni konut fiyat endeksi Nisan'da yüzde 1.02 arttı!

Reidin.com ve GYODER yeni konut fiyat endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1.02, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7.05 arttı.

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları!

Daire alanlarının 38 ile 186 metrekare arasında değiştiği Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde yüzde 1 peşinat fırsatlarıyla hemen ev sahibi yapabiliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Siesta Oxygen satış ofisi!

Siesta Oxygen satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. Toplam 288 adet daireden meydana gelen projede bahar kampanyalı ödeme planı başladı. Projede yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunuyor.

İzmir Siesta Oxygen'de bahar kampanyalı ödeme planı!

Toplam 288 adet daireden meydana gelen İzmir Siesta Oxygen projesinde daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İzmir Siesta Oxygen'de bahar kampanyalı ödeme planına göre 36 ay 0 faiz sağlanıyor.

İzmir Siesta Oxygen satış ofisi!

İzmir Siesta Oxygen satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. Toplam 288 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Soyak Siesta Oxygen ödeme planı!

Soyak Yapı imzası ile yükselen Siesta Oxygen projesinde toplam 288 adet daireden oluşuyor. Soyak Siesta Oxygen ödeme planına göre 36 ay 0 faiz veya yüzde 1 peşinat fırsatlarıyla hemen ev sahibi olunuyor.

Siesta Oxygen’de bahar kampanyası başladı: 36 ay sıfır faiz!

Siesta’nın incisi Oxygen, yazı keyifli bir evde karşılamak isteyenler için sunduğu kampanyalarla birlikte Mart ayına özel iphone 6 hediye ediyor..

Soyak Siesta Oxygen Sevgililer Günü kampanyası!

İzmir'de hayata geçirilen Soyak Siesta Oxygen projesinde daire teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek. Proje Soyak Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Soyak Siesta Oxygen Sevgililer Günü kampanyası...

Soyak Siesta Oxygen'de sevgililer günü kampanyası!

15 Şubat’a kadar Siesta’nın en yeni etabı Oxygen’den daire alanlar çift kişilik Roma veya Paris tatili, 5 yıldızlı otelde konaklama, 2 adet iPad Air, 2 adet iPhone hediyelerinden dilediği birini kazanıyor.

İstanbul'da perakende fiyatları yüzde 1.02 arttı!

İstanbul'da kasım ayında fiyatlar yüzde 1.02 arttı İstanbul'da kasımda perakende fiyatlar yüzde 1.02, toptan fiyatlar yüzde 0.67 yükseldi. Kasımda bir önceki yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 10.72 arttı...

Soyak Siesta Oxygen İzmir telefon numarası!

Soyak Siesta Oxygen projesi toplamda 600 adet konuttan meydana geliyor. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Soyak Siesta Oxygen İzmir telefon numarası bilgisi haberimizde mevcut.

Çevre Görevlisi Eğitimleri 27 Ekim - 02 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir etkinlik daha geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya’da 27 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihlerinde “ Çevre Görevlisi Eğitimleri ” düzenleyecek...

Soyak Siesta Oxygen İzmir adres!

Soyak Siesta Oxygen İzmir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 288 adet konuttan meydana gelen Soyak Siesta Oksijen projesinde teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor

Oxygen 02 Haberi

Oxygen 02

İzmir Oxygen O2 nerede? Sorusuna İzmir Karşıyaka'da yükseliyor diyebiliriz. 


Siesta Evleri'nin son ve 5. etabı Siesta Oxygen Soyak Yapı imzası taşıyor. 


Siesta Soyak Oxygen'in 2. etabı olan O2'nin önümüzdeki hafta satışa sunulacak. 


Soyak Oxygen O2 fiyatları 110 bin liradan başlıyor. İzmir Oxygen O2'den konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Ön talep toplanan Soyak Oxygen O2'nin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları yer alıyor. 


İzmir Oxygen O2 nerede? 


Soyak Siesta O2 adres :

6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir


Siesta O2 iletişim:

Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr

Belemir...