15 / 05 / 2024

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık adres 

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık adres 

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, A. Moaaz Elsayed Elhavvary, A. Sabri Mohammad Edlew tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da kuruldu.

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Süreyya Silivrili tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Silivri, Yeni Mahalle, G. Ali İhsan Türkkan Caddesi'nde kuruldu.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın partner ülkesi İtalya!

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 4 - 7 Aralık tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" fuarının partner ülkesi İtalya, partner ili ise Adıyaman oldu.

Soyak Siesta Oxygen İzmir adres!

Soyak Siesta Oxygen İzmir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 288 adet konuttan meydana gelen Soyak Siesta Oksijen projesinde teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor

İzmir Soyak Siesta Oxygen ulaşım!

İzmir Soyak Siesta Oxygen ulaşım bilgileri kapsamında adres 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir olarak belirlendi. Soyak Siesta Oxygen daire fiyatları 154 bin 500 liradan başlıyor

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Soyak Siesta Oxygen İzmir fiyat!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Soyak Siesta Oxygen İzmir fiyatları 198 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor...

Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards'tan ödülle döndü!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya!

Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR sekizinci kez organize ediliyor.

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın bu sene sekizincisi düzenlenecek!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar. 4-7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık adres  Haberi

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık adres 

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM; a-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. b-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri...