30 / 07 / 2024

oy verdikten sonra plajlar doldu

oy verdikten sonra plajlar doldu

Hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü Kocaeli'de seçmenler, oy kullandıktan sonra plajları doldurdu.AA muhabirinin Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, kentte sıcaklık 31 derece, nem oranı yüzde 140 olarak ölçüldü.

Tapuya evrakları verdikten sonra ne olur?

Tapu işlemleri her zaman merak edilen konular arasında yer alır. Özellikle alım satım işlemleri veyahut devir işlemlerinde evraklar verildikten sonra neler yapıldığı araştırılıyor. “Tapuya evrakları verdikten sonra ne olur?” sorusunun yanıtı ve detayları!

Emeklilik dilekçesi verdikten sonra ne zaman maaş bağlanır?

Emeklilik, her çalışanın hayalini süslemektedir. Bu bağlamda emekli olma yolunda ilerleyenler, Emeklilik dilekçesi verdikten sonra ne zaman maaş bağlanır? sorusunun yanıtını arıyor.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...

Konut sigortası yaptırmak isteyenlere 6 tavsiye!

Evinizi güvence altına almak için konut sigortası yaptırmaya karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor. Peki, sigortanın hangi teminatları kapsadığını, fiyatının nasıl hesaplandığını, eşyalarınızı nasıl koruyacağınızı biliyor musunuz? İşte tüm merak edilenler...

Çatalca'nın imar sorunu çözülecek!

Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara, seçim startını verdikten sonra her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor.

Ev alacaklar dikkat! Bu yazıyı okumadan geçmeyin!

Ev almaya karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken birçok nokta bulunuyor. İlk yapmanız gereken söz konusu daireyle ilgili belediye rayiç bedelini öğrenmek.

Mortgage alırken nelere dikkat etmeliyim?

Alacağımız eve karar verdikten sonra en önemli karar mortgage ürün seçimidir. Peki mortgage alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bodrum Halikarnas yıkıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 38 yıl eğlence sektöründe hizmet verdikten sonra yaşanan birtakım sıkıntılar nedeniyle kapanan Halikarnas isimli eğlence merkezinin yıkım işlemi tamamlandı

Ayasofya Camisi 2 milyon liraya restore edilecek!

Trabzon'da 52 yıl müze olarak hizmet verdikten sonra 4 yıl önce yeniden ibadete açılan Ayasofya Camisi'nde yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak restorasyon gerçekleştirilecek.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu 2017'de bitecek!

Ünye’nin en önemli simgelerinden biri olan ve en son 1982 yılında hizmet verdikten sonra aradan geçen 34 yılda atıl durumda kalan Saray Hamamı’nın restorasyon çalışmaları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Vezirköprü'de imar revizyonu masaya yatırıldı!

Samsun'un Vezirköprü'de, ilçenin imar revizyonu yapılan bir istişare toplantısı ile masaya yatırıldı. Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi.

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

oy verdikten sonra plajlar doldu Haberi

oy verdikten sonra plajlar doldu

Hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü Kocaeli'de seçmenler, oy kullandıktan sonra plajları doldurdu.


AA muhabirinin Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, kentte sıcaklık 31 derece, nem oranı yüzde 140 olarak ölçüldü.


Erken saatlerden itibaren sandık başına giden bazı seçmenler, daha sonra Kandıra ve Karamürsel ilçelerindeki mavi bayraklı Cebeci ve Altınkemer halk plajlarında güneşlenip denize girdi.


Yağmurlu günlerin ardından güneşin tadını çıkaran vatandaşlar, plajlara akın...