04 / 05 / 2024

oya başar sarıyer inşaat

oya başar sarıyer inşaat

Oya Başar, Sarıyer'de iki villa yaptırmak için anlaştığı firma tarafından dolandırılırken mahkeme takipsizlik kararı verdi

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Sarıyer Uskumru'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'de 4.3 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Çayırbaşı'nda yer alan gayrimenkulü 4 milyon 320 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

Deprem riskinin az olduğu Başakşehir ve Sarıyer'de konut satışı artacak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı "Yeni dönemde insanlar son zamanlarda meydana elen artçı depremlerle, ister istemez daha sağlıklı zeminlerdeki konutları tercih edeceklerdir. İnsanlar özellikle Başakşehir, Sarıyer, Anadolu yakasının bir kısmı ve sahilden uzak kesimleri tercih edeceklerdir" dedi...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer Belediyesi Maslak 1/1000 davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş GYO Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu...

İmar barışına Sarıyer'de başvuranların oranı yüzde 73!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İmar barışına Sarıyer'de başvuranların oranı yüzde 73. Sarıyerliler, şunu çok iyi bilmeli, yapı kayıt belgesini alan Sarıyerli kardeşlerim artık 'Evim yıkılacak, evimden olacağım.' endişesi taşımasın" dedi...

Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor!

İstanbul Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50-60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor" diye açıklama yaptı. 

oya başar sarıyer inşaat Haberi

oya başar sarıyer inşaat



Oyuncu Oya Başar, Oğuz İnşaat’ın sahibi Mehmet Oğuz Güney ve ortağı Dilek Güney tarafından dolandırıldığı iddialarında bulunarak 3 ay önce savcılığa başvurmuştu. Oya Başar, Sarıyer’de 1 milyon 680 bin liraya iki adet villa yapımı için sözleşme imzaladığı Güney’in villaları teslim etmediği gibi, Bebek’te 2 milyon 200 bin dolara satılan dairesinden arta kalan parayı da vermediğini iddiaları arasına eklemişti.


Savcılığa şikayette bulunan Oya Başar'a Savcılık şüphelililer hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasına takipsizlik kararı verirken Küçük Bebek’teki Oya Başar’a ait konutun satışından elde edilen paradan geriye kalan 149 bin doların iade edilmemesi ve iki villanın tapu kayıtlarının Başar’a devredilmemesinin hukuki anlaşmazlık kapsamında kaldığı ve bu anlaşmazlığın ise ilgili hukuk mahkemelerince veya icra dairelerince icra takibine konu olabileceği ifade edildi. 


Kararda ortağı Dilek Güney’in de söz...