07 / 05 / 2024

OYAK Çimento ulaşım

OYAK Çimento ulaşım

Oyak Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. taraından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Oyak Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı bültenini yayınladı.

OYAK Çimento'nun satışları yüzde 30 arttı!

OYAK Çimento Grubu olumlu hava koşulları, yerel seçimler, devam eden büyük projeler ve diğer altyapı yatırımlarının etkisi ile yurtiçi satış tonajını ilk çeyrek sonunda 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 30 yükseltti.

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

OYAK Çimento çevre sorunlarına çözüm ortağı oluyor!

OYAK Çimento Grubu Türkiye çapında klinker üretim kapasitesinin %15 ine sahip, altı bölgede, biri devreye alma aşamasında yedi entegre çimento fabrikası ve iki öğütme tesisi ile Türkiye çimento sektörünün en büyük üreticisidir.

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

OYAK Çimento 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 14, net karını ise yüzde 82 artırdığı kaydedildi.

OYAK Çimento 2015'te 154 milyon lira yatırım planlıyor!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup, 5'i halka açık 6 çimento, 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Marmaray projesinin betonu Oyak Çimento'dan!

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği toplantısında konuşan Mustafa Güçlü, Marmaray projesinin betonunun Oyak Çimento'dan olduğunu söyledi...

Oto World Asya Pendik ulaşım!

Oto World Asya Pendik ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin 400 TL'den başladığı Oto World Asya Pendik'te teslimler Aralık 2014'te yapılıyor...

Bahçeşehir Evviva Nirvana ulaşım!

Bahçeşehir Evviva Nirvana ulaşım bilgileri krokisiyle beraber haberimizin içerisinde yer alıyor

Varyant Karşıyaka ulaşım!

Varyant Karşıyaka ulaşım ; İzmir'de Oyak Sitesi Blokları'nın karşısında yer alan Varyant Karşıyaka Evleri Mustafa Kemal Mahallesi, Çevre Yolu Çıkışı, Karşıyaka/İzmir adresinde inşa ediliyor...

Ispartakule Bio İstanbul Evleri ulaşım!

Tamamlandığında 15 bin adet konutun bulunacağı Ispartakule Bio İstanbul Evleri ulaşım bilgisi için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Karşıyaka Varyant ulaşım!

Karşıyaka Varyant ulaşım kapsamında detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje, İzmir'de yükseliyor

Eminevim Ahenk İstanbul ulaşım!

Eminevim Ahenk İstanbul ulaşım detaylı ve krokili bir biçimde haberimizin içerisinde yer alıyor...

Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım!

Halkalı Soyak Park Aparts ulaşım ; Halkalı'da yükselen Soyak Park Aparts Altınşehir İstanbul Caddesi, Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde yer alıyor.

OYAK Çimento ulaşım Haberi

OYAK Çimento ulaşım

Oyak Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


OYAK Çimento Grubu tarafından hazırlanan,yatırımcı bülteni ekte bilgilerinize sunulmaktadır.


Dosya için