03 / 05 / 2024

Oyak Grubu hindistan

Oyak Grubu hindistan

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

Elsan Elyaf'ın fabrika arazisi Oyak'ın!

Elsan Elyaf'ın 607 dönümlük fabrika arazisinin yeni sahibi Oyak Grubu oldu.

Oyak Grubu Hindistan'da yeni tesis kuracak!

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

OYAK Çimento, Dünya Çimento Birliği’nin kurucu üyesi oldu!

OYAK Çimento Grubu, 26 ülkeden temsilcilerin yer aldığı Dünya Çimento Birliği’nin kurucu üyesi oldu.

OYAK Çimento'nun Pazarlama Genel Koordinatörü Umut Zenar oldu!

Ordu Yardımlaşma Kurumu'na (OYAK) bağlı Çimento Grubu'nda, geçen hafta genel müdür değişiklikleriyle başlayan yeniden yapılanma çerçevesinde üst düzey atamalar devam ediyor.

OYAK Almatis'i devraldı!

OYAK grubu alümina sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden Almatis'in yüzde 100'ünü devraldığını açıkladı.

Oyak Grubu Almatis'i satın aldı!

Oyak Grubu'nun Alman alumina ürünleri üreticisi Almatis'i satın alma bedelinin 1 milyar dolara yaklaşabileceği belirtildi.Bu bedel son dönem Türk şirketlerinin yaptığı en pahalı satın almalardan biri olarak kayıtlara geçebilir.

OYAK Çimento çevre sorunlarına çözüm ortağı oluyor!

OYAK Çimento Grubu Türkiye çapında klinker üretim kapasitesinin %15 ine sahip, altı bölgede, biri devreye alma aşamasında yedi entegre çimento fabrikası ve iki öğütme tesisi ile Türkiye çimento sektörünün en büyük üreticisidir.

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Oyak Çimento Grubu net karını yüzde 82'i artırdı!

OYAK Çimento Grubu 2014 yılında olumlu hava koşulları, seçimin etkisi, devam eden büyük projeler ve diğer altyapı yatırımlarının etkisi ile cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre %14, net karını ise % 82 artırdı.

OYAK Çimento 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 14, net karını ise yüzde 82 artırdığı kaydedildi.

OYAK Çimento 2015'te 154 milyon lira yatırım planlıyor!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup, 5'i halka açık 6 çimento, 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

OYAK Çimento Grubu 2015'te yüzde 5 büyüme hedefliyor!

OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, 2014 yılı sonuçları, 2015 beklentileri ile grubun gelişim ve yatırım planları hakkında değerlendirmede bulundu.

Celal Çağlar: Satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçemiz var!

Oyak Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, Oyak Grubu'nun toplam satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçesi olduğunu belirterek, Denizli Çimento'nun 400-450 milyon dolar arasında bir rakama satın alındığını söyledi.

Oyak Grubu hindistan Haberi

Oyak Grubu hindistan

Oyak Grubu, yatırımlarına ve projelerine Hindistan'da devm edecek. Firma bölgede ikinci tesisini kuracak. İşte Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker'in haberi...

2022 yılı hedefi 50 milyon konut, uzun köprü ve tüneller, geniş yollar ve modern havalimanları olarak belirlemiş Hindistan. Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi unvanının yanı sıra gelecek yıllarda en önemli ekonomik güçlerden biri olmak için bu adımları atan Hindistan’a inşaatı ve hizmetiyle giren şirketlerin başında Çelebi Holding, Doğuş Grubu ve Limak Holding dikkat çekiyor. Sadece altyapı değil, tüketimdeki büyümeye de kayıtsız kalamayan Türk şirketleri var. Koç Grubu Beko ile, Yıldız Holding United Biscuits ile bu ülkede yatırımlar yapıyor. Bu şirketlere gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Bununla ilgili sizlere iki yeni haberi duyurmak isteriz. İlki Oyak Grubu ile ilgili.

Almatis’i 1...