06 / 05 / 2024

OYAK raporunu açıkladı

OYAK raporunu açıkladı

OYAK, 2012’de Akdeniz Kimya ve 2013 yılında Avusturya bazlı Chemson şirketlerini alarak dünya liderliğini elde ettiği stabilizatör sektöründen sonra, şimdi de Hollandalı Almatis’i satın alarak, özellikli alümina sektöründe de dünya lideri konumuna geldi.

İŞKUR açıkladı! En çok eleman aranan 10 meslek...

İŞKUR tarafından hazırlanan Açık İş İstatistikleri Araştırması kapsamında 2024 sene birinci çeyrek sonuç raporunu açıkladı. İŞKUR verileri doğrultusunda, işverenlerin en çok aradığı meslekler belirtildi. 

BETAM açıkladı! Otomobil fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor!

BETAM tarafından sahibinden.com’da yayınlanan ilanlardan kapsamında hazırlanan ve ikinci el otomobil piyasasının genel durumunu, fiyatlarını, arz ve talep dengesini; araç sınıflarına, yaş gruplarına ve yakıt türlerine göre analiz eden ‘Otomobil Piyasası Görünümü’ raporunu açıkladı.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Merkez Bankası enflasyonun yükseliş sebeplerini açıkladı!

Merkez Bankası, ocak dönemi aylık fiyat gelişmesi raporunu açıkladı. Ocak ayında gıda fiyatlarının mevsimsel olarak yüksek bir artış gösterdiği belirtildi.

Türkiye İMSAD Ağustos 2017 Sektörü Raporu'nu açıkladı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı.

Türkiye İMSAD Haziran 2017 Sektör Raporu’nu açıkladı!

Türkiye İMSAD, ekonomi çevreleri tarafından merakla beklenen aylık sektör raporunu açıkladı. Haziran 2017 Sektör Raporu’nda özellikle son 10 yılda inşaat malzemeleri sanayi için çok önemli bir pazar haline gelen Körfez ülkelerindeki kriz öne çıktı.

Akiş GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Saf GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Sinpaş GYO ara dönem finansal raporunu açıkladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal raporunu açıkladı.

Emlak Konut GYO ara dönem finansal raporunu açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal raporunu açıkladı.

Metal Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Metal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Özderici GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Nurol GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

OYAK raporunu açıkladı Haberi

OYAK raporunu açıkladı

OYAK, 2012’de Akdeniz Kimya ve 2013 yılında Avusturya bazlı Chemson şirketlerini alarak dünya liderliğini elde ettiği stabilizatör sektöründen sonra, şimdi de Hollandalı Almatis’i satın alarak, özellikli alümina sektöründe de dünya lideri konumuna geldi. Almatis’le ilgili hisse devir sözleşmesi imzaladığını duyuran OYAK açıklamasında şirket ürünlerinin demir çelik, çimento, seramik, otomotiv, inşaat ve elektronik sektörlerinin üretim süreçlerinde kullanıldığı belirtildi. 


Hollanda merkezli Almatis'in, ABD'de 4 fabrika ve bir rafinerisi, Almanya, Hollanda, Japonya, Çin ve Hindistan da birer fabrikası ile Brezilya, Almanya, Hindistan, Japonya ve Çin’de satış ofisleri var. Konusunda dünyada açık ara lider. En yakın rakibinden iki kat daha büyük. Bir şirketler grubu olan Almatis'te bin 140 kişi çalışıyor. Oyak'ın daha önce satın aldığı Avusturyalı Chemson ve Almatis’te toplam 2 binin üzerinde kişi...