03 / 05 / 2024

OYAK şirketleri

OYAK şirketleri

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Mehmet Emin Karaaslan: Yabancılar kârlı şirketleri seçiyor!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 'nun 500 Büyük Sanayi Kuruluşu verilerini değerlendiren Prof.Dr.Karaaslan, "Yabancılar verimli ve kârlı şirketleri seçiyor" dedi.

OYAK Çimento çevre sorunlarına çözüm ortağı oluyor!

OYAK Çimento Grubu Türkiye çapında klinker üretim kapasitesinin %15 ine sahip, altı bölgede, biri devreye alma aşamasında yedi entegre çimento fabrikası ve iki öğütme tesisi ile Türkiye çimento sektörünün en büyük üreticisidir.

Türkiye'nin en değerli şirketleri listesinde inşaat firmaları da var!

Türkiye'nin en değerli şirketleri listesi açıklandı. Listede İnşaat şirketi olan Enka İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da yer alıyor.

JLL Türkiye, dünyanın en beğenilen şirketleri arasında!

Fortune Dergisi tarafından hazırlanan ve dünyanın en çok beğenilen ilk 50 firmasının belirlendiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri Listesi” 2015 sonuçları açıklandı. JLL, her sene geleneksel olarak düzenlenen listede en beğenilen şirketler arasında yer a

Türk şirketleri Asya'da güneş santrali kuracak!

Türk enerji şirketleri, güneşte yurtdışına açılıyor. İstanbul merkezli Seul Enerji Hindistan'da, Integreen ise Azerbaycan ve Kazakistan'da yatırıma hazırlanıyor..

Oyak'tan metrekaresi 100 bin liraya daire!

Reşat Altın'ın 68 bin 390 liraya satıldığı 1986 yılında Oyak, Anadolu Yakası'nda inşa edeceği 512 konutu satışa sunmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haber...

1986 yılında OYAK'tan metrekaresi 100.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 68 bin 390 liraya satıldığı 1986 yılında Oyak, Anadolu Yakası'nda inşa edeceği 512 konutu satışa sunmuş. 85 metrekare daire 124 adet altın parasına, 8.5 milyon liraya satılacakmış.

Libya’daki Türk müteahhitlik şirketleri zarara uğradı!

Libya’daki Tobruk Hükümetinin, ‘terk etsinler’ kararı verdiği Türkiye şirketleri bu ülkede büyük bir zarara uğradı. 180 kadar şirketin faaliyet gösterdiği Libya’da 1 milyar doları aşkın makine parkı talan edildi.

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Oyak Çimento Grubu net karını yüzde 82'i artırdı!

OYAK Çimento Grubu 2014 yılında olumlu hava koşulları, seçimin etkisi, devam eden büyük projeler ve diğer altyapı yatırımlarının etkisi ile cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre %14, net karını ise % 82 artırdı.

OYAK Çimento 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 14, net karını ise yüzde 82 artırdığı kaydedildi.

OYAK Çimento 2015'te 154 milyon lira yatırım planlıyor!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup, 5'i halka açık 6 çimento, 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

OYAK şirketleri Haberi

OYAK şirketleri

OYAK'ın iştirakleri Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşmek için çalışmalara başladı

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamalara göre; Adana Çimento, Aslan Çimento , Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşmek için görüşmelere...