17 / 07 / 2024

Oyak spor Tesislerinde son durum

Oyak spor Tesislerinde son durum

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, birinci bölümünün tamamlanmasına sayılı günlerin kaldığı Güreş Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

İzmit Akmeşe Spor Tesisi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi tarafından Akmeşe’de inşa ettiği spor tesislerinde sona geldi.

Ordu Perşembe'de selden zarar gören spor tesisleri yenileniyor!

Ordu Perşembe'de 5-6 Temmuz'da yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören spor tesislerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Diyarbakır Talaytepe Spor Tesisleri’ne 500 kişilik tribün!

Spor tesislerinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Talaytepe Spor Tesisleri’nde sporseverler için 500 kişilik tribün inşa etti.

Malatya'daki spor tesislerinde inceleme!

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’daki spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Kayseri'nin spor tesisi sorunu 2017'de çözülecek!

2016-2017 Amatör Spor Kulüplerinin Sezon Açılışı ve Büyükşehir Belediyesi'nin Malzeme Dağıtım Töreni Sümer Tesislerinde yapıldı. Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sporculara iki ayrı müjde verdi.

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti!

Antalyaspor, Döşemealtı’da yapımı devam eden tesisi bitince Avrupa standartlarında bir yuvaya kavuşacak. Tesis, Antalyaspor’un kurtuluşu olarak yorumlanıyor. Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar devam ediyor

Gebze Mollafenari futbol sahasına kavuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Oyak spor Tesislerinde son durum Haberi

Oyak spor Tesislerinde son durum

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yapımı son aşamaya gelen OYAK Spor Tesisleri içerisinde bulunan Güreş Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belediye olanakları ile yapılan güreş eğitim merkezi birinci bölümünde incelemelerde bulunan Başkan Uysal, tesisin önümüzdeki hafta hizmete açılacağını müjdeledi. İkinci bölüm inşaatını da gezen Başkan Uysal, tesisin kasım ayı sonuna kadar bitirilmesi talimatını verdi. Güreş Eğitim Merkezi içerisinde üç adet minder, fitness salonu, tuvaletler, duş, soyunma odaları, sağlıkçı odası ve kafeterya bulunuyor.

Güreşin, Türkiye’nin ve özellikle Antalyalıların en sevdiği spor branşlarının başında geldiğini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Ata sporu diye tabir ettiğimiz sosyal tabanı çok geniş, halkımızın seyretmekten ve fiilen uğraşmaktan zevk aldığı çok önemli bir spordur güreş. Sadece güreş sporunun yapıldığı ilk...