05 / 05 / 2024

oylat yolu genişletmesi

oylat yolu genişletmesi

Bursa Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor. Çalışmaları inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Müteahhit firma kasım ayından önce Gündüzlü ve Hilmiye köyü arasındaki yolu bitirecek" diye konuştu..

Hollanda'da kiralara sınırlama getiriliyor! Yüksek kiralarda 'Hollanda modeli' nedir?

Hollanda hükümetinin, son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve hızla artan kiralara karşı uygulanmakta olan kira puanlama sisteminin kapsamını genişletmesi ve ev sahiplerinin kiralarını sınırlandırma planı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki yüksek kiralarda 'Hollanda modeli' nedi

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Ankara-Kahramankazan Yolu'nun temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ankara-Kahramankazan Yolu Genişletme Projesi'nin sadece Kahramankazan'a değil, Kızılcahamam ve Ankara'ya, bu coğrafyada Gerede başta olmak üzere birçok ilçeye ve ile hizmet edecek" dedi.

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Erzurum Şehzade Sokağı Tortum Yolu'na bağlanıyor!

Erzurum'daki Şehzade Sokağı’nı Tortum Yolu’na bağlayacak olan yeni bağlantı yolu, 1985 metre uzunlukta, 35 metre genişliğinde yapılıyor.

Malatya Güney Kuşak Yolu'nun 6.5 kilometresi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu'nun 7 kilometrelik bölümünü ortadan ikiye ayıran Derme Kanalı’nda genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

oylat yolu genişletmesi Haberi

oylat yolu genişletmesi

Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor. Çalışmaları inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Müteahhit firma kasım ayından önce Gündüzlü ve Hilmiye köyü arasındaki yolu bitirecek. Gündüzlü ve Hilmiye köylülerimize, yolun genişletilmesi konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


SU SORUNU ÇÖZÜLECEK 


Gündüzlü ve Hamamlı köylerinde içme suyu sıkıntısı olduğunu da aktaran Şahin, "Su kaynaklarının üzerinde yaşamalarına rağmen bu mesele devam ediyordu. Kalkınma Bakanlığından Köy-Des projesi ile biraz daha fazla destek alarak, 100 bin lira da İl Özel İdaresi'nden temin edip, 5 köyümüzün içme suyu ve 2 köyümüzün su deposunu yeniden ihale ettik. Şu anda çalışmaların çok iyi ilerlediğini öğrendim. İçme suyu köylerimizin hizmetine sunulacak" diye konuştu. 


Bursa...