21 / 05 / 2024

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat adres

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat adres

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu.

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammed Kömürcüoğlu tarafından kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Açıkgöz tarafından kuruldu.

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Dağ tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Delibaş Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delibaş Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Binektaşı tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat adres Haberi

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat adres

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu.

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Plastik hammadde alım satımı inşaat malzemesi ve lojistik hizmetleri ithalat ihracat

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir M.Toros C.Arterıum St.Arterıum 4.Ks.Ap.N.1/22...