02 / 05 / 2024

Öz Doğaner İnşaat iletişim

Öz Doğaner İnşaat iletişim

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta Ramazan Erdoğan tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karagöz tarafından kuruldu.

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akış tarafından kuruldu.

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Örgen ve Süleyman Örgen tarafından kuruldu.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Öz Doğaner İnşaat iletişim Haberi

Öz Doğaner İnşaat iletişim

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erdoğan tarafından kuruldu. 

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.1991.Sok.Bey Center Sit.N.2/31 Esenyurt