10 / 05 / 2024

özak gayrimenkul denetim şirketi

özak gayrimenkul denetim şirketi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi.

Özak GYO 2020 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Özak GYO Demre gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO 2019 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Özak GYO 2019 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik'i genel kurulun onayına sunacak...

Özak GYO Demre 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyüne yer alan Demre'deki gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO'nun bağımsız denetim şirket seçimi tescillendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Özak Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Özak GYO PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile anlaştığını bildirdi.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün tahsis süresi uzatıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün kesin tahsis süresi uzatıldı.

Özak GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti.

Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verdi.

özak gayrimenkul denetim şirketi Haberi

özak gayrimenkul denetim şirketi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 29.04.2015 tarihli toplantısında; 

Sermaye Piyasası Kanunu, Türk Ticaret Kanunu'nun 399. Maddesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde Şirketimizin 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen GÜNEY BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş.'nin (a member firm of Ernst & Young Global Limited), genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verilmiştir.


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...