15 / 05 / 2024

Özak GYO taraf işlem raporu

Özak GYO taraf işlem raporu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2019 yılında gerçekleştirilen yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin incelenmesi ve 2020 yılında gerçekleşecek benzer yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla hazırlanan raporunu yayınladı.

Özak GYO, 2023 yılında 1.4 milyar TL hasılat, 748 milyon TL kira geliri elde etti!

Özak GYO'nun 2023 yılına ilişkin finansal rakamları açıklandı. Şirket, 2023 yılında 1.4 milyar TL hasılat, 748 milyon TL kira geliri elde etti. İşte Özak GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Özak GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; Özak GYO’nun 2021 yılında aktif büyüklüğü 9 milyar TL, toplam özsermayesi 6,7 milyar TL, net aktif değeri ise 7,1 milyar TL oldu.

Özak GYO 2021'de 1.5 milyar TL'lik hasılat elde etti!

Özak GYO tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren dönemde 1 milyar 472 milyon 672 bin 713 TL hasılat elde etti.

Özak GYO Göktürk 1 projesinin değeri belli oldu!

Özak GYO tarafından Göktürk 1 projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Göktürk 1 projesinin değeri ne kadar oldu? 

Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri belli oldu!

Özak GYO tarafından İstanbul Göktürk'teki parsellerinin 2021 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. İşte Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri...

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO'dan 9 ayda 908 milyon 428 bin TL hasılat!

Özak GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla hasılatı 908 milyon 428 bin 451 TL oldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Özak GYO taraf işlem raporu Haberi

Özak GYO taraf işlem raporu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yönetim kurulu raporu hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO, 2019 yılında gerçekleştirilen yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin incelenmesi ve 2020 yılında gerçekleşecek benzer yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla hazırlanan raporun sonuç bölümünü yayınladı. Rapora göre, Ela Quality Resort Hotel'in kiralanmasından kaynaklanan 2019 yılı hizmet satışları tutarı, kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolara göre oluşan hasılat tutarına olan oranı yüzde 10 sınırını aştı.

Özak GYO KAP açıklaması:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. Maddesi gereğince, ilişkili taraflarla 2019 yılında gerçekleştirilen yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin incelenmesi ve 2020 yılında gerçekleşecek benzer yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla hazırlanan raporun sonuç...