01 / 07 / 2024

özak iş istanbul 34 adres

özak iş istanbul 34 adres

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı bir açıklama ile portföyünde bulunan İş İstanbul 34 iş merkezinin 2013 yılına ait değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklifi Özak GYO verdi. İşte tüm ayrıntılarıyla Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi...

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

O rakamlar belli oldu: Türkiye'nin yüzde 18'i İstanbul'da yaşıyor!

Resmi olarak açıklanan Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, mega kent İstanbul'un nüfusu geçen seneye göre 378 bin 448 kişi arttı.

İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO, İş İstanbul 34 plazadaki 26 adet bağımsız bölümün değerleme raporunu yayınladı. Peki İş İstanbul 34 plazadaki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

Özak GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?  

Özak GYO'nun net dönem karı 617 milyon 169 bin 617 TL olup, bu tutarın 371 bin 397 TL'lik kısmı kontrol gücü olmayan paylara isabet ettiği için, 617 milyon 541 bin 14 TL tutarındaki ana ortaklığa ait net dönem karı esas alındı. 

Değerli konut vergisi tahsilatının yüzde 90.5’i İstanbul'dan!

Değeri 5 milyon 227 bin TL üzerinde olan taşınmazlar için uygulanan değerli konut vergisinde ilk ödemeler başladı. Açıklanan rakamlara göre; ülke genelinde değerli konut vergisi tahsilatının yüzde 90,5'i İstanbul'dan yapıldı.

Özak GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

Özak GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

Özak GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Özak GYO portföyüne 2021 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise değerleme hizmetinin "Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş." ve "Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den alınmasına karar verildi. 

özak iş istanbul 34 adres Haberi

özak iş istanbul 34 adres


Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz portföyünde bulunan  İş İstanbul 34  iş merkezi ilgili 2013 yılına ait değerleme raporu ek'te bilgilerinize sunulmuştur.


Tasarruf sahiplerine ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.


İş İstanbul 34 değerleme raporu için