05 / 05 / 2024

Ozan Bayık mimarlık

Ozan Bayık mimarlık

Mimar Ozan Bayık kimdir? Mimar Ozan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ozan Bayık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ozan Bayık...

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Çalık tarafından kuruldu. 

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Ayık tarafından kuruldu.

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Demirli ve Laden Melis Bay ortaklığında kuruldu.

Migu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Migu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aykul Akagündüz ve Mihraç Bayöz ortaklığında kuruldu.

Kasaba Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasaba Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Karğın ve Ozan Muslu ortaklığında kuruldu.

Zoon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ozan Acar tarafından kuruldu.

Deo İnşaat Ve Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Deo İnşaat Ve Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dereli ve Ozan Demirbaş ortaklığında kuruldu.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

İkiaob Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiaob Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Etirli ve Yunus Ozan Etirli tarafından kuruldu. 

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kolay, Kerem Kolay, Semih Bayındır ve Başak Bayındır ortaklığında kuruldu.

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Etirli ve Alican Karahasan ortaklığında kuruldu.

Ozan Bayık mimarlık Haberi

Ozan Bayık mimarlık

Ozan Bayık kimdir?

Ozan Bayık, 1977 yılında İzmir’ de doğdu. İzmir Atatürk Lisesi’ nin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Müh. Bölümü’ nü 1998 yılında tamamladı. 


Ardından yine Y.T.Ü.‘ de “Çok Katlı Çelik Yapılar” konulu yüksek lisans çalışmasına başladı. O dönemden sonra Atlas İnşaat ve Afa Prefabrik bünyesinde 2003 yılına kadar çalıştı. 2003 yılında dil eğitimi ve mesleki amaçlı olarak İngiltere’ de 1 yıl kaldı. 


Döndükten sonra Bektaşoğlu İnşaat bünyesinde 1 yıl süreyle Ürdün’ de çalıştıktan sonra, Mimarlar Tasarım ve ZTHŞ Mimarlık ile birlikte 2005 yılına kadar çalıştı. Daha sonra 2007 yılına kadar kişisel çalışmalarını devam ettirip, 2007 yılında Serhan Bayık ve Okan Bayık ile birlikte O.S.O Mimarlık Ltd. Şti.’ yi kurdu.


O.S.O Mimarlık...

2007 yılında Ozan Bayık, Serhan Bayık ve Okan Bayık...