30 / 04 / 2024

ozan şener

ozan şener

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Mustafa Sani Şener , Damla Nur Şener Akkaynak ve Ahmet Ozan Şener ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Yılmaz ve Ahmet Ozan Şener imzasıyla kuruldu.

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bektaş ve Husi Bektaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Sani Şener Körfez Bölgesi’nin en etkili 10.ismi oldu!

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

Sani Şener Körfez Bölgesi'nde en etkili 10. kişi!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Ankara Ozan City'de başlangıç fiyatı 129 bin TL!

Ozan Yapı tarafından Ankara-Bağlıca’da, Başkent Üniversitesi’ne birkaç dakika mesafede 25 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan Ozan City projesinde 12 ve 13 katlı 4 blokta 1+1 ve 2+1 tiplerinde toplam 748 daire yer alıyor.

ozan şener Haberi

ozan şener


TAV'ın CEO'su Sani Şener'in kurucusu olduğu ve bugün oğlu A. Ozan Şener'in CEO, kızı Damla Şener Akkay-nak'ın ise CFO olarak görev yaptığı Sera Group, Karadağ'da yatırım kararı aldı. Ekonomist'te yer alan habere göre, taahhüt işinde önemli oranda ortağı olduğu TAV inşaat ile yurtdışında birçok havalimanı yapan grup, gayrimenkul alanında ise bir ilke imza attı. Karadağ'da 50 milyon Euro bütçeyle otel ve rezidans yapacak olan grup, buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmayı hedefliyor. Turizm, inşaat, araç muayene istasyonu ve ulaşım alanlarında faaliyet gösteren Sera Group, geçen yılı 950 milyon TL ciro ile kapattı. Ekonomist'in '40 yaş altı CEO'lar' sıralamasında yer alan Sera Group CEO'su Ozan Şener ile önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini konuştuk.

Sera Group iki genç isme emanet. Nasıl bir...