27 / 09 / 2024

özarkın ekin konakları

özarkın ekin konakları

Ekin Konakları'nda toplam 13 konak yer alıyor. Fiyatlar ise 1 milyon 150 bin dolardan başlıyor...

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Eken paraları torba torba alıp eve götürüyor ev araba bağ bahçe alıyor. Koşun gidin alın ekin

Çiftçiler hangi ürünlerden para kazanıldığını merak ediyor. İşte çiftçilere para kazandıran önemli bir bilgi daha.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Dap Yapı Validebağ Konakları güncel fiyatları 2017!

DAP Yapı'nın Validebağ Konakları'nda 368 adet lüks daire ve dükkan yer alıyor. Validebağ Konakları da Emlak Konut kampanyasına katıldı. İşte Dap Yapı Validebağ Konakları güncel fiyatları 2017...

İşte Kütahya'nın tarihi konakları!

19 yüzyıl sivil mimarlık örneklerinden olan ve konut mimarisi bakımından Anadolu’nun ahşap mimari özelliklerini taşıyan Kütahya evleri, aslına uygun olarak hala yaşıyor. İşte o tarihi Kütahya konakları...

Altunizade Konakları onaylanan projenin dışına mı çıktı?

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ın ,"Altunizade Konakları onaylı projenin dışına çıktı. Projeye biz izni o kadar vermedik, siyaset bu, yaptırır" dediği iddiaları üzerine konu ile ilgili büyükşehir belediye meclisine yazılı önerge verildi.

Döşemealtı Pal City Vali Konakları 2 satışa çıktı!

2016 Emlak piyasasına hızlı bir giriş yapan Antalya, yeni cazibe merkezi olan Döşemealtı’na yapılan yatırımlar ile dikkat çekiyor. Halkın Vali Konakları olarak adlandırdığı bölge yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Ilgın Sancaktepe Konakları daire fiyatları!

Ilgın Sancaktepe Konakları daire fiyatları 405 bin liradan başlayarak değişiyor. STK Grup imzasını taşıyan Ilgın Sancaktepe Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Sakarya'nın tarihi konakları yoğun ilgi görüyor!

Merkezi İtalya'da bulunan sakin şehirler ağına (Cittaslow) üye Sakarya'nın Taraklı ilçesi, Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örnekleri, bozulmamış tarihi dokusu, el sanatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Bandırma Beylerbeyi Konakları'nın temeli atıldı!

Bandırma Serenay İnşaat 32 konutluk yeni projesi Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni düzenledi. Serenay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdal AKGÜN, Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni yemeği verdi.

Taraklı'nın tarihi konakları turistlerin ilgi odağı!

Taraklı ilçesindeki tarihi konaklar, Kurban Bayramı tatilinde turistlerin uğrak mekanı oldu.Taraklı bezinden yapılan hediyelik eşyayla tanınan ilçe, bayramda da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.

özarkın ekin konakları Haberi

özarkın ekin konakları

Özakın İnşaat projesi olan Ekin Konakları Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Ekin Konakları'nda toplam 13 konak yer alıyor. Projede konak satışlarının yüzde 30'u tamamlandı. Ekin Konakları 2 tip olarak tasarlandı. A tipi konaklar 674 metrekare, B tipi konaklar ise 605 metrekare büyüklükte yer alıyor.