04 / 05 / 2024

Özaydınlar Hafriyat İnşaat kimin

Özaydınlar Hafriyat İnşaat kimin

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çan tarafından kuruldu.

Yayla Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Songül Şahin tarafından kuruldu.

Selka Hafriyat İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selka Hafriyat İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mert Selimoğlu tarafından kuruldu.

Aysima Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aysima Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güner tarafından kuruldu.

Gama Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Pala, Hüseyin Yerinde ve Mücahit Ayka ortaklığında kuruldu.

Brk Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brk Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Balkan Kaymak ve Reşat Tahan tarafından kuruldu.

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 720 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

Mrt Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından kuruldu.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat kimin Haberi

Özaydınlar Hafriyat İnşaat kimin

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 


Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

İNŞAAT a) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, Park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyü,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...