09 / 05 / 2024

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat adres

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat adres

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsrafil Acar tarafından kuruldu.

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyma Karataş tarafından kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat adres Haberi

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat adres

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat yapı malzemelerinin alım satımında bulunabilir,ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak,...