28 / 04 / 2024

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!


Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.



Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi konusu:
1- Şirket hafriyat ve iş makineleri ile ister kiralık ister öz malı ile kamyon, eskavatör, vinç, her türlü delici, dişli ve lastik paletli iş makineleri ile hafriyat, yıkım, söküm, taşımacılık işleri yapar. 2- Şirketin kendisi her tür kamyon, kamyonet, tır ve diğer taşıma araçları ve diğer nakil vasıtaları alır bunlarla her tür taşımacılık, depoculuk, istifleme düzenleme ve lojistik hizmetleri verir. 3- Şirket kendisi inşaat, inşaat taahhüt, her tür kat karşılığı inşaat işleri yapar, her tür inşaat malzemesi alır, depolar satar. 4- Şirket kendisi arsalar, binalar natamam yapılar alır, bunlar üzerine konut, işyeri, depo, satış mahalli, iş merkezi yapar. 5- Şirket her tür ticari emtiaların toptan perakende alımı, satımı ile de iştigal eder. 6- Şirket kanunun izin verdiği her türlü ticari işle iştigal eder. Şirket yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülen başka işlere girişmek istediği takdirde ortaklar kurulunca karar alındıktan sonra bu işleride yapabilir. Ana sözleşme değişikliğinde olan bu kararın uygulanması için Ticaret Sicil Müdürlüğünden gereken izin alınarak tescil ve ilan ettirilecektir.
 


Geri Dön