20 / 05 / 2024

Özbek Grp İnşaat

Özbek Grp İnşaat

Özbek Grp İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Özbek tarafından kuruldu.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özbek ve Sevil Özbek ortaklığında kuruldu.

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Som Grp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Som Grp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Acıtan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İlkgün Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkgün Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İlker Özbek tarafından kuruldu.

Özbek Grp İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Grp İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Özbek tarafından kuruldu.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Dıl Grp İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıl Grp İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye ile bugün F. A. Salim Alsalım imzasıyla kuruldu.

Hamarat Grp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamarat Grp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Erdoğan Dağlıoğlu ve Kenan Hamarat imzasıyla kuruldu.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Emektar Grp İnşaat Temizlik Organizasyon Turizm ve Rent a Car Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emektar Grp İnşaat Temizlik Organizasyon Turizm ve Rent a Car Hizmetleri Limited Şirketi, Banu Emektar, Meral Başpınar, Ahmet Emektar ortaklığıyla 49 bin 950 lira sermaye ile 20 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

GRP İnşaat Sanayi ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GRP İnşaat Sanayi ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Tibet Gürpınar, Fırat Gürpınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Özbek Grp İnşaat Haberi

Özbek Grp İnşaat

Özbek Grp İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Özbek tarafından kuruldu. 


Özbek Grp İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Özbek Grp İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi Adres: VELİBABA MAH.YURTTAŞ SOK. N.13A/2...