07 / 05 / 2024

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı kayseri

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı kayseri

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Kazakistan-Özbekistan sınırında Orta Asya Uluslararası Ticaret Merkezi inşa edilecek!

Kazakistan-Özbekistan sınırında kurulması planlanan Uluslararası Ticaret Merkezi için arsa tahsis işlemleri yapıldı. 

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 8,6 büyüdü!

Özbekistan'da yılın 9 aylık döneminde inşaat sektörü yüzde 8,6, tarım, orman ve balıkçılık sektörü yüzde 3,4 büyüdü.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 7,3 büyüdü!

Özbekistan'da 2020 yılının ilk yarısında inşaat sektörü yüzde 7,3 oranında büyüdü...

Kırgızistan-Özbekistan sınırında arazi kavgası!

Kırgızistan-Özbekistan sınırında taşlı dün akşam arazi anlaşmazlığı nedeniyle taşlı ve sopalı kavga yaşandı...

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 20 büyüdü!

Açıklamaya göre, 2019 yılı ocak-haziran döneminde Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 20 oranında büyüdü.

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ 837 bin konut rakamına ulaştı!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırlayan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 837 bin konut rakamına ulaştığını söyledi.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı kayseri Haberi

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı kayseri

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov başkanlığındaki bir heyet Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tecrübelerinden faydalanmak için Kayseri'ye geldi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Konuk Bakan Yardımcısı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir toplantı yaptıklarını ve ardından Kayseri’ye geldiklerini belirten Bakan Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Özbekistan’ın çok hızlı gelişmeye başlayan bir ülke olduğunu söyledi ve Türkiye’nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini dile getirdi. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç da Özbekistan’ı ata yurdu olarak gördüklerini belirterek, “Ata yurdu Özbekistan’dan konuklarımızı ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Sizleri kendimizden farklı düşünmeyiz. Özbekistan için üzerimize düşen ne varsa gerek Büyükşehir gerek ilçe belediyeleri olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Özbekistan...