21 / 05 / 2024

Özcan Işıklar hayatı

Özcan Işıklar hayatı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir? Özcan Işıklar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir? İşte yanıtı...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri'de 8. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri Caferbey Mahallesi'nde 13 katlı bir inşaatın 8. katında sıva yapan inşaat işçisi Y.B., dengesini kaybetti. Beton zemine düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti...

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın Ankara'da devam eden inşaatında çalışan İş Güvenliği Uzmanı Yüksel Erdoğan Alayoğlu, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti... 

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Silivri Danamandıra'da imar barışı konuşuldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve teknik ekibi mahallelerde imar barışı konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Özcan Işıklar hayatı Haberi

Özcan Işıklar hayatı

Özcan Işıklar kimdir?

Özcan Işıklar, 1960 yılında Silivri’de doğdu. Özcan Işıklar, bugün Silivri Belediye Başkanı.


Özcan Işıklar,İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden 1984 yılında Tarih Araştırmacısı olarak mezun oldu. Kamu ve özel sektörde yöneticilik görevlerinde bulundu.


Belediye Başkan Yardımcısı görevi sırasında yerel hizmetlerin bilişim teknolojileri kullanarak verilmesi konusunda yaptığı çalışma ile TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından ödüllendirildi. 


2005 yılında emekli olduktan sonra bilişim sektöründe hizmet veren bir şirkette yöneticilik yaptı.


2009 yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı seçildi.


Özcan Işıklar evli ve iki çocuk babasıdır. 




Özcan Işıklar: Sahildeki yazlıklar denizden 6 kilometre içeri...