07 / 05 / 2024

özcan ışıklar kimdri

özcan ışıklar kimdri

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, büyük depremler öncesinde halkın hazırlıklı olmasını sağlamak amacıyla Silivri'de 'Deprem izleme istasyonu' kurdu. Işıklar, DOHAD iş birliğinde hayata geçirilen Deprem İzleme İstasyonu'nu tanıttı.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Özcan Işıklar: İstanbul'un en büyük sorunu çarpık kentleşme!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Kentsel Dönüşüm Master Planı konulu toplantıya katıldı. Başkan Işıklar İstanbul'un en büyük sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Özcan Işıklar mimar ve mühendislerle bir araya geldi!

Silivrili mimar ve mühendisler, imzalanması planlanan ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Silivri Belediyesi’nin tarımsal çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özdilek Özcan: Alt yapı sorunumuzu kökten çözeceğiz!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Özcan mahallelere 1,5 yılda yaklaşık 4 Milyon TL’lik hizmet yaptıklarını belirtti.

Özcan Işıklar'dan hisseli arazi satışı uyarısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Muhtarlar Derneği ziyaretinde Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırdı, Işıklar hisseli arazi satışlarının vatandaşı kandırmaya yönelik olduğuna dikkat çekti.

Özcan Işıklar Kavaklı ve Alipaşa'daki çalışmaları inceledi!

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Kültür Sokağı çalışmalarını inceledi!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nun yanında bulunan eski yoğurthane binalarını aslına uygun şekilde restore ederek Çok Amaçlı Salon, Tiyatro Salonu, Şehir Müzesi ve Fuaye Salonu olarak ilçeye kazandıracak.

Özcan Işıklar Silivri'deki yol çalışmalarını inceledi!

D-100 Karayolunun her iki yanında bulunan işgallerin kaldırılmasıyla başlayan çalışmalarla bölgeyi yayalaştırıp, ticari hareketi arttırmayı planlayan Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi alarak esnafı ziyaret etti.

Özcan Işıklar Silivri projelerini açıkladı!

Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

özcan ışıklar kimdri Haberi

özcan ışıklar kimdri

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, farklı birçok kurumdan bir araya gelmiş teknik bir heyet önderliğinde İstanbul'da bir ilk olan Deprem izleme İstasyonunu Silivri'de açtı. 


Kısa zamanda resmi açılışını gerçekleştirmeyi planladığı Deprem İzleme İstasyonu hakkında bilgi veren Işıklar. 

iş birliği çalışması yaptığı Doğa Hareketlerini Araştırma Derneği (DOHAD) yetkililerine de teşekkür etti. 

Deprem İzleme İstasyonu hakkında bilgiler veren İşıklar şunları söyledi: "Marmara çanağının tam karşısındayız. Doğalgaz platformunun olduğu bir yer burası ve onun altında doğal depolamanın zemin altına yapıldığını biliyoruz. Bu durumun büyük bir risk taşıdığını, hazırlıklı olmamız gerektiğini biliyoruz. 214 bölgede Silivri'nin belli bölgeleri güvenli görünüyor iakat çanak kısmı yani yerleşimin yoğun olduğu yerlerde sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Marmara depremi sadece Silivri için değil, birçok yer için önemli. Hem Silivri'mizi, hem istanbul'umuzu, bu büyük...