17 / 05 / 2024

Özcan Uygur Mimarlık

Özcan Uygur Mimarlık

Mimar Özcan Uygur, mimar eşi Semra Uygur'la kurduğu Uygur Mimarlık ile Ted Ankara Koleji Yerleşkesi ve Cer Modern Sanatlar Merkezi'ni tasarladı. Peki Özcan Uygur kimdir? İşte biyografisi...

Özcan Uygur kimdir?

Mimar Özcan Uygur, mimar eşi Semra Uygur'la kurduğu Uygur Mimarlık ile Ted Ankara Koleji Yerleşkesi ve Cer Modern Sanatlar Merkezi'ni tasarladı. Peki Özcan Uygur kimdir? İşte biyografisi...

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Özcan tarafından kuruldu. 

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çömert ve Tarık Özcan ortaklığında kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Berktek İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berktek İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Özcan tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

96 İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

96 İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uğur Uyan ve Özcan Özyurt ortaklığında kuruldu.

Sacro Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sacro Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Özcan tarafından kuruldu.

Akare Yapı Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akare Yapı Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aziz Özcan tarafından kuruldu. 

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Özcan ve Ramazan Derya Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Özcan Uygur Mimarlık Haberi

Özcan Uygur Mimarlık

Özcan Uygur kimdir?


Özcan Uygur, 1956 yılında Anamur'da doğdu. 1980 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nden lisans, 1983 yılında da lisansüstü diplomalarını aldı. 1981-1983 yıllarında özel mimarlık proje firmalarında çalıştı. 1983 yılından beri mimari tasarım ve proje çalışmalarını yürütmektedir. 1986 yılında Semra Uygur ile birlikte Uygur Mimarlık Ltd.Şirketi'nin kurucu ortağı oldu. Girdiği mimari proje yarışmalarında ödül ve mansiyonlar kazandı. Semra Uygur ile birlikte gerçekleştirdiği önemli projeler: Giresun Hükümet Konağı, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Sosyal Tesisleri, AKM Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu, TBMM Milletvekili çalışma Binaları, İçel Defterdarlığı Hizmet Binası, TED Ankara Koleji Yerleşkesi, Ankara çağdaş Sanatlar Müzesi ve Güzel Sanatlar Galerisi.


Katıldığı proje yarışmalarında yedisi birincilik olmak üzere otuz yedi ödül ve mansiyon kazandı, asli jüri üyesi olarak görev aldı. Ted Ankara Koleji...