13 / 05 / 2024

Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emirhan Çeçen, Mustafa Çeçen ve Kenan Çeçen ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çolak tarafından kuruldu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Uçar tarafından kuruldu.

Shc Nakliyat İnşaat Hafriyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shc Nakliyat İnşaat Hafriyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akdeniz tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Keçi tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emirhan Çeçen, Mustafa Çeçen ve Kenan Çeçen ortaklığında kuruldu. 


Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girilebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Hürriyet Mah.Çatalca Yolu Cad. No.452...