29 / 04 / 2024

Özçelik AFG İnşaat adres

Özçelik AFG İnşaat adres

Özçelik AFG İnşaat Eğitim Danışmanlık Tekstil Makina Dayanıklı Tüketim Eşyaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Fors Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fors Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fors Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kirbaş tarafından kuruldu.

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetinkaya ve Şaban Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yasin Bıyık tarafından kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Özçelik AFG İnşaat adres Haberi

Özçelik AFG İnşaat adres
Özçelik AFG İnşaat Eğitim Danışmanlık Tekstil Makina Dayanıklı Tüketim Eşyaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Özçelik AFG İnşaat Eğitim Danışmanlık Tekstil Makina Dayanıklı Tüketim Eşyaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...