25 / 07 / 2024

özde emlak inşaat özde city ne zaman teslim

özde emlak inşaat özde city ne zaman teslim

2014 yılının Mart ayında teslimleri gerçekleşecek olan Özde City projesinde daireler 200 bin TL'den başlıyor. Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor...

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Diba Sağinç tarafından kuruldu.

Dönüşümde yüzde 25 inşaat hakkı kalıcı oldu!

Kentsel dönüşüm projelerine yüzde 25 ek inşaat hakkı 1 Ekim'de sona erecekti, ancak dün yapılan düzenleme ile bu hak kalıcı hale geldi..

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Pastel Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Gözde Cendere tarafından kuruldu.

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Bulut tarafından kuruldu.

Merna Proje Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merna Proje Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Karakaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Tosun Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tosun Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alihan Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Esenyurt, Şehitler Mahallesi'nde kuruldu.

Ds Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Diyaeddin Aykaç ve Sıracettin Yakut tarafından kuruldu.

Üç Kardeşler Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kardeşler Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hakim Kılıç tarafından kuruldu.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurşen Önder tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Akmer Sokak'ta kuruldu.

Kocatepe Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatepe Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kocatepe ve Semih Kocatepe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta uzla, Postane Mahallesi, Tahaffuzhane Caddesi'nde kuruldu.

özde emlak inşaat özde city ne zaman teslim Haberi

özde emlak inşaat özde city ne zaman teslim

Toplamda 96 adet daireden meydana gelen Özde City projesi Tuzla'da Özde Emlak İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Özde City Tuzla Evleri toplamda 3 blok halinde inşa ediliyor. 5 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Özde City projesinde konut satışları devam ediyor.


Bay-bayan sauna, açık-kapalı otopark, spa merkezi, dinlenme salonu, kafeterya ve yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer aldığı Tuzla Özde City Evlerinde konutlar 200 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Yüzde 30 peşinat verilerek daire satın alınabilen Özde City Evlerinde 2+1 daireler 98 metrekare ve 3+1 daireler 141 metrekare büyüklükte tasarlandı.  Özde Emlak İnşaat Özde City ne zaman...