07 / 05 / 2024

Özdeker İnşaat 2016 projeleri

Özdeker İnşaat 2016 projeleri

Son 3 yılda 300 konut, 24 dükkân ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamlayan Özdeker İnşaat, yatırımlarını Çiğli Harmandalı'nda yoğunlaştırdı. Firma, bu bölgede Marka333 ve MarkaCity adında iki büyük projeyi hayata geçiriyor.

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Marka 333 projesinde fiyatlar 197 bin liradan başlıyor!

Özdeker İnşaat, yüksek kalitede malzeme ve işçilik geleneği ile inşa ettiği, yaşlanmayan yapılarına, keyifli bir yaşam için gerekli olan her türlü konforu uygun fiyatlarla sunan Marka 333 adlı yeni projesini de ekledi.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Özdeker İnşaat 2016 projeleri Haberi

Özdeker İnşaat 2016 projeleri

Özdeker İnşaat, Bugüne kadar sektörün beklentilerini karşılayan birçok önemli projeye imza attı. Son 3 yılda Karşıyaka Örnekköy, Bornova Evka 3, Çeşme Germiyan, Tire, Kemalpaşa, Çiğli Ulukent ve İnönü Mahallesi'nde 300 konut, 24 dükkân ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamlayan Özdeker İnşaat, son dönemde yatırımlarını Çiğli Harmandalı'nda yoğunlaştırdı. Firma, bu bölgede Marka333 ve MarkaCity adında iki büyük projeyi hayata geçiriyor. 


Ayrıcalıklı yaşam İzmir'in dördüncü devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne çok yakın olan projelerden ilki Marka333, büyük bir ilgiyle karşılandı. Modern, dinamik ve genç yaşam şekliyle İzmir'e yepyeni bir yaşam tarzı sunan Marka333; yaklaşık 13 bin metrekare arazi ve 24 bin metrekare inşaat alanına sahip. 14 ve 16 katlı 3 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1 ve stüdyo olmak üzere 333 konut...