21 / 05 / 2024

özdemir inşaat genel müdürü

özdemir inşaat genel müdürü

Vakıfbank Eski Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Özdemir İnşaat Genel Müdürü Altan Koçer vefat etti. Altan Koçer'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kocatepe Camii'nde kılınacak...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

özdemir inşaat genel müdürü Haberi

özdemir inşaat genel müdürü


Vakıfbank Eski Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Özdemir İnşaat Genel Müdürü Altan Koçer vefat etti. Altan Koçer'in cenazesi 6 Ağustos Çarşamba (bugün) günü Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak. Cenaze Cebeci Asri Mezarlığı'na...