10 / 05 / 2024

Özdemirbey Caddesi 6 şeritli oldu

Özdemirbey Caddesi 6 şeritli oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yıllardır araç ve yaya trafiğinin yaşandığı Özdemirbey caddesini Doğum kavşağından Düztepe’ye kadar 2 şeritten 6 şeride çıkardık dedi...

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Sancaktepe'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi,Ravza Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Rize'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Rize İli Merkez İlçesi Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 6 milyon 855 bin 899 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Vatan Caddesi'ndeki arsanın tamamı İBB'ye geçti!

Üzerinde ne yapılacağı merakla beklenen İstanbul Vatan Caddesi’ndeki arsanın tamamı İBB'ye geçti. Metal Yapı Konut, alış-veriş merkezi projesinden aniden vazgeçerken, 13 bin metrekarelik arsadaki 6 bin 400 metrekare payını 370 milyon TL’ye arsanın yarısının sahibi olan İBB’ye sattı.

Bursa'ya 6 milyon TL'lik yeni köprü!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla alternatif güzergahlar oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Kavşağı ile Yunuseli’yi birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun İstanbul Caddesi bağlantısını sağlayacak köprüdeki çalışmaları tamamlanma aşamasına getirdi.

Şahinbey'de depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Özdemirbey Caddesi üzerinde ki birçok binayı kamulaştıran Şahinbey Belediyesinin, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle yıkım çalışmasına devam ediyor

Özdemirbey Caddesi 6 şeritli oldu Haberi

Özdemirbey Caddesi 6 şeritli oldu

Doğum evi kavşağından Düztepe’ye kadar olan kısımda Özdemirbey Caddesi’ni kentsel dönüşümle 2 şeritten 6 şeride çıkardıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun devamı olan Düztepe’den dutluğa kadar olan kısımda kamulaştırmalar ardından 6 şeride çıkartılması için yıkımların başladığını söyledi.



Yıkım yapılan alana gelerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yıllardır araç ve yaya trafiğinin yaşandığı Özdemirbey caddesini Doğum kavşağından Düztepe’ye kadar 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Yolumuz şu anda hizmet veriyor. Yolumuzun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısmında kentsel dönüşüm kapsamında yol genişletme ve konutları yenileme çalışmamız devam ediyor. Şuanda Kahvelipınar Mahallemizde yıkımlar yapılıyor. Amacımız öncelikle güney kuzey aksında en önemli caddemiz olan Özdemirbey caddesinin tamamını 6 şeride çıkarmaktır. Dutluktan sonrasını da Büyükşehir Belediyemizin...