12 / 05 / 2024

Özden Konut şirketi

Özden Konut şirketi

Özden Konut Yatırım Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi; Şenol Özden tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi' nde kuruldu.

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Faizsiz konut şirketi mağdurları eylem yaptı!

'Evim' isimleriyle tanınan ve tasfiye edilen tasarruf finansman şirketlerinde mağdur olan kişiler, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) binası önünde bir araya geldi.

Gerçek Evim mağdurları haklarını arıyor!

600 milyon TL'lik vurgun yapıldığı iddia edilen faizsiz konut şirketi Gerçek Evim'in mağdurlarının hak arayışları devam ediyor. Firma nedeniyle mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar yaşadığı sıkıntılarını anlattı. 

TMSF, 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor...

Faizsiz konut şirketi mağdurları dikkat!

Tasarruf finansman sistemi dahilinde ev satışı yapan 21 firma için geçtiğimiz günlerde BDDK tarafından tasfiye kararı verilmişti. Sistemin önemli isimlerinden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, vatandaşlardan süreci dikkatli takip etmelerini istedi. 

Gerçek Evim hakkında suç duyurusu!

600 milyon TL'lik vurgun yapıldığı iddia edilen faizsiz konut şirketi Gerçek Evim hakkında 50 kişi suç duyurusunda bulundu.

21 faizsiz konut şirketi için komisyon kuruldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiyesine karar verilen 21 faizsiz konut şirketleri için tasfiye komisyonu kurdu. 

Konut satışlarında artış yaşanıyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün; “ Depremin yıkıcı etkilerinin acısını zamanında en derinden yaşadık. Bu yüzden konut satın alırken “kaliteli beton” kullanılan yapıları tercih etmek en öncelikli nitelik olmalıdır” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gültekin Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alde Konut Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alde Konut Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Hüseyin Değirmenci, Haydar Altun ve Fatih Altun ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Azim Konut Üretim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Konut Üretim Ticaret Limited Şirketi Damla Günay tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdem Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sena Erdem tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özden Konut şirketi Haberi

Özden Konut şirketi

Özden Konut Yatırım Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi; Şenol Özden tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi'nde kuruldu.


Özden Konut Yatırım Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT, TAAHHÜT: a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...