05 / 05 / 2024

Özdilek AVM mudanya

Özdilek AVM mudanya

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Bursa'da antik kent üzerine kurulan AVM mühürlendi!

Bursa Mudanya'da 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kısmındaki kalıntıları üzerine kurulan AVM'ye ait eğlence ve oyun merkezi "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine" aykırı olduğu için mühürlendi...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Myrleia Antik Kenti'nde yapılan AVM açıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Myrleia Antik Kenti'nde inşa edişen AVM hizmete açıldı. Tören sırasında AVM önünde toplanan DOĞADER üyeleri, döviz ve sloganlarla protestoda bulundu.

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

Myrleia Antik Kenti'ne yapılan AVM için karşı hamle!

Bursa Mudanya’da ‘Myrleia Antik Kenti’  olarak bilinen bölgede yapılan AVM inşaatı için ‘imar barışı’ başvurusu yapılarak yapı kayıt belgesi alınmasına belediyeden karşı hamle geldi.

Özdilek 5 yılda 3 ilde AVM açacak!

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, beş yılda Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde AVM açacak.. 

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

Özdilek Düzce AVM açıldı!

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Özdilek AVM mudanya Haberi

Özdilek AVM mudanya

2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kısmındaki Özdilek AVM'ye karşı mücadeleye devam edilirken, Mudanya Belediyesi tarafından AVM'nin yapı kayıt belgesinin iptali için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne başvuruldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İmar Barışı kapsamında yapı kayıt belgesiyle ruhsat alma hakkı elde edilen AVM'nin açılmasını Meclis'e taşıyan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'na, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un "Arkeolojik sit alanları 'İmar Barışı'ndan yararlanamıyor" yanıtını vermesi üzerine Mudanya Belediyesi harekete geçti.

Belediye avukatları tarafından yapılan başvuruda, Bakan Ersoy'un 'İmar Kanunu'nun 4'üncü maddesinde belirtilen istisnalardan olan, arkeolojik sit alanlarında alınmış yapı kayıt belgelerinin hukuken geçerli olmadığının belirlenmesiyle belgenin iptali talep edildi.

Myrleia Antik Kenti üzerine kurulan Özdilek AVM'nin, hukuksuz olarak yapı kayıt belgesi alınıp, yasal boşluklardan yararlanılarak,...