02 / 10 / 2024

Özdilek Center İstanbul açılışı ne zaman

Özdilek Center İstanbul açılışı ne zaman

İstanbul iş dünyasının kalbi Levent' te iş, alışveriş, yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan karma proje Özdilek Center İstanbul, 11 Eylül Perşembe günü kapılarını açıyor...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 22 Nisan'da!

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirversi 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında HİLTON CONVENTION CENTER-İSTANBUL'da gerçekleşecek. Zirvede Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörünün geleceğini tartışacak.

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

Zincirlikuyu karayolları arazisine Zorlu Center!

Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasını satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Karayolları arazisine 'Zorlu Center'!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki 96 bin 500 metrekarelik arsasını 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu.

Özdilek Levent'teki yatırımı 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor!

TÜRKİYE'NİN marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek, Eylül ayında İstanbul'da dev bir yatırıma imza attı.

Legoland Discovery Center Forum İstanbul'da açılıyor!

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND Discovery Center'ı, 2015 yazında Forum İstanbul'da ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak.

Nart Business Center ile eOfis birleşti!

Hazır ofis, sanal ofis sektöründe konumlanan eOfis ile, aynı sektörde İstanbul'un en prestijli lokasyonlarından Levent POL Center'da hizmet veren Nart Business Center işbirliği yaparak güçlerini "Nart by eOfis" markası altında birleştirdi.

Torun Center'daki asansör faciasında hiç tutuklu kalmadı!

İstanbul Mecidiyeköy’deki Torun Center inşaatının 32’nci katından yere çakılan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin davada 5.5 ay sonra tutuklu sanık kalmadı.

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Jamie Oliver'ın İstanbul'daki restoranı için iflas erteleme istendi!

Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver, Zorlu Center İstanbul’ da açılan restoranında umduğunu bulamadı. Jamie Oliver’ın restoran markası Jamie’s Italian için mahkemeden iflas erteleme istendi.

Özdilek Center İstanbul açılışı ne zaman Haberi

Özdilek Center İstanbul açılışı ne zaman

Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek Holding, İstanbul'daki ilk projesini hayata geçiriyor. 



İstanbul iş dünyasının kalbi Levent'te iş, alışveriş, yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan karma proje Özdilek Center İstanbul, 11 Eylül Perşembe günü kapılarını açıyor.


Basın Toplantısı Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in katılımıyla...