06 / 05 / 2024

özdilek minik çocuklar sergisi

özdilek minik çocuklar sergisi

Özdilek'te minik öğrencilerin sergisi Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları işleri Özdilek Alışveriş Merkezi'nde sergiledi. Alışveriş Merkezi'nde kurulan boyama atölyelerinde gelen misafir çocuklar, keyifli anlar yaşadılar.

Eskişehir'de dönüşümün en güzel örneği Özdilek Sanat Merkezi!

Eskişehir’de, çocukların en gözde mekânlarından biri haline gelen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde geçen yılki çeşitli sosyal faaliyetlere bin 464 kursiyer katıldı.

İlkokul öğrencisi Güvenli Pencere Projesi geliştirdi!

İzlediği haberlerden etkilenen ortaokul öğrencisi, minik çocukların ve engellilerin camdan düşmemesi için 'Güvenli Pencere' adıyla bir proje geliştirdi.

Resim İstanbul'da bugün minik ressamların!

Satış süreci devam eden Resim İstanbul Konutları "Resim İstanbul'da bugün minik ressamların" sloganı ile tanıtılıyor. Projenin satış ofisinde bugün çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenleniyor.

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için minik usta etkinliği!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için minik usta etkinliği düzenleniyor. Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence düzenleniyor.Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.

Gürsu Özdilek Şubesi 1. Yılı'nı kutluyor!

Geçtiğimiz yıl Gürsu'daki yeni şubesini açan Özdilek Alışveriş Merkezleri 22 Haziran'da 1. açılış yıldönümünü bin kişilik pasta ile kutlayacak. Kutlamada özel indirimler ve kampanyalar yer alacak.

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri düzenlenecek!

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri kapsamında şenlikler düzenlenecek. Bugün düzenlenecek olan tavla turnuvasında 64 katılımcı ilk üçe girebilmek için zarları atacaklar. Yalova Yolu Özdilek çim alanda saat 14.00 ile 19.00 arası d

Kipa minik ressamları Disneyland seyahati ile ödüllendirdi!

Abdulkadir AVCI Çocukların ve ailelerin alışveriş merkezlerinde hep birlikte keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Kipa'nın minik dostları için düzenlediği "Ailemle En Mutlu Günüm" konulu resim yarışması sonuçlandı.

Çocuklar Gülsün Diye derneği Manavgat'ta anaokulu açtı!

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 22. anaokulunun açılışını Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirdi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. Anaokulunu Antalya'da açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 22. Anaokulu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. Okul yapımını Bulut Ailesi’nin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye Muazzez - Abbas TANRIVERDİ Anaokulu" yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı

Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısında babalarına seslendi!

Soyak, Babalar Günü’nde babaları unutmadı! Babalar Günü’nde Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısına geçerek babalarına seslendi. #benimbabam hastaig’ine en iyi 3 iletiyi girenler de çeşitli hediyeler kazandı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. anaokulunu Antalya'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. Anaokulunu Antalya'nın Manavgat ilçesinde açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 14 Haziran’da yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

özdilek minik çocuklar sergisi Haberi

özdilek minik çocuklar sergisi

Özdilek'te minik öğrencilerin sergisi Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları işleri Özdilek Alışveriş Merkezi'nde sergiledi. Minikler basit ev eşyalarından ve geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları süslemeler, renkli el işleri büyüklerden büyük beğeni topladı. Kurulan boyama atölyelerinde gelen misafir çocuklar, keyifli anlar yaşarken anaokulu öğrencileri tarafından yapılan kardan adam köşesinde fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.


Eskişehir'in sesi son...