02 / 05 / 2024

Özdilek ve Kırçiçeği

Özdilek ve Kırçiçeği

Özdilek AVM bünyesinde yer alan Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant Mavi Bayrak aldı. Tepebası'nda Mavi Bayrak düzenlenen tören ile iki yeni işletmeye daha teslim edildi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

BİM’de 12 parça çay seti 119 TL’ye, çift kişilik battaniye 175 TL’ye, ütü ve kırışık giderici 599 TL’ye düştü!

BİM, 27 Ekim’den itibaren indirimli ürünlerini raflarda sergilemeye başlayacak. Bu kapsamda, 12 parça çay seti 119 TL’ye, çift kişilik battaniye 175 TL’ye, ütü ve kırışık giderici 599 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 BİM fiyat listesi...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Dikkat! Uzman isim kırılma ihtimali olan fayları tek tek açıkladı: Deprem riskine karşı uyardı

Malatya'da büyüklüğü 4'ün üzerindeki depremlerden sonra gözler bölgeye çevrildi. Prof. Dr. Süleyman Pampal, olabilecek yeni depremlerle ilgili uyarılarda bulundu ve kırılma ihtimali olan fayları açıkladı. İşte detaylar...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından olası büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Özdilek ve Kırçiçeği Haberi

Özdilek ve Kırçiçeği

Tepebası Belediyesi'nde düzenlenen törenle Özdilek AVM bünyesinde yer alan Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant Mavi Bayrak alarak örnek işletmeler arasına girdi. Tepebası Belediye Başkanı Ahmet Ataç, düzenlenen törende " Vatandaşımıza hijyeni, kaliteyi ve çevreyi koruyan işletmelerin çağdaşlık örneği olarak Mavi bayrak ve bir belge ile Mavi Bayraklı işletme olduğunu ifade ediyoruz. Bugün 34 işletmemiz Mavi Bayrak kapsamında. Mavi Bayraklı işletmeler hem gıda sektörüne hem de berber, kuaförler gibi hijyen konusunda özen göstermesi gereken işletmelere veriliyor. Vatandaşımız Mavi Bayraklı işletmeleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirler" dedi. Başkan Ataç daha soma Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant yetkililerine Mavi Bayrak ve belgelerini teslim etti. 


Eskişehir...