05 / 05 / 2024

Özel Bölge Hastaneleri

Özel Bölge Hastaneleri

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Güneydoğu'daki 7 bölge için yapılacak dönüşüme özel sektör davet edildi!

Fatma Güldemet Sarı, yeniden inşa edilecek Güneydoğu’daki 7 bölge için özel sektöre çağrıda bulundu. İstanbul’daki inşaat şirketlerini davet eden Sarı, “Özel sektörü özellikle davet ediyorum. Taş üstüne bir taş da siz koyun” dedi.

Batman Sason Yatılı Bölge Ortaokulu’na spor kompleksi yapıldı!

Sason Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Bozkurt, yaptığı açıklamada, halı saha, voleybol ve basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan spor kompleksinin hizmete girdiğini ve yeni spor kompleksiyle sportif faaliyetleri daha güzel icra edeceklerini belirtti.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü arsa kiralama ihalesi 4 Şubat'ta!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Antakya'da yer alan arsayı Özel Eğitim Tesisi yapılmak üzere kiraya veriyor. İhalesi 4 Şubat 2016'da gerçekleşecek.

Bölge Gayrimenkul Darıca'da ofis açtı!

2011 yılında iki genç girişimci Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet veriyor.

1998 yılında Çatalca'da ilk özel serbest bölge kurulacakmış!

1998 yılında Türkiye'de özel sektöre ait ilk serbest bölge Çatalca'da gerçekleşecekmiş. 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçecek olan İstanbul Trakya Serbest Bölgesi'ndeki bloklarda metrekare satış fiyatı 600 dolardan başlıyormuş.

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura sonuç listesi!

Bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılan TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekilişi kapsamında 400 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuldu. İşte Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura sonuç listesi...

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekimi nerede?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura satışları başladı. Alt gelir grubuna özel olarak hayata geçirilen projede 657,90 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekimi nerede?

TOKİ Kayaşehir 23.Bölge kura çekimi bugün!

TOKİ'nin 23.Bölge'de Alt Gelir Grubu'na özel satışa çıkardığı 400 konut için kura çekimi bugün saat 10:00'da başlıyor. Kura çekimi Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuru 2015!

Alt gelir grubuna özel olarak satışa sunulan TOKİ Kayaşehir 23. Bölge Konutları başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuru 2015 detayları...

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yer alan 400 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuruları ne zaman başlayacak?

Özel Bölge Hastaneleri Haberi

Özel Bölge Hastaneleri

Hukukçular Towers, Özel Bölge Hastaneleri ve Pendik Dünya Göz Hastanesi ile sakinlerine özel sağlık kampanyalarına imza atıyor. Maltepe, Pendik ve Sancaktepe Özel Bölge Hastanesi olmak üzere hepsinde geçerli olan kampanya, yataklı tedaviler için % 15, diş tedavilerinde % 5, fizik tedavilerinde % 10 ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvenceliler için ise ödenecek fark üzerinden % 15 indirimli ayrıcalıkları kapsıyor.


Hukukçular Towers’da ofis kiralayan veya ofis sahibi olanlar, göz ve göz çevresi sağlığına dair tüm sorunlara çözüm getiren Dünyagöz Pendik’ten kendileri ve birinci derece yakınları için göz sağlığı hizmetini indirimli imkanlarla alabilecek.


31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olan hizmet anlaşmasından ister Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvenceli isterse ücretli hasta olsun tüm Hukukçular Towers sakinleri...