27 / 04 / 2024

özelleştirme dairesi satılık gayrimenkul

özelleştirme dairesi satılık gayrimenkul

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde Balıkesir, Hatay, Kars, Mersin, Muğla, Van, Batman, İzmir ve Yalova'daki çeşitli taşınmazların satışı için ihaleler düzenleyecek.

ÖİB'den 9 ilde satılık 20 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Hatay, Kars, Mersin, Muğla, Van , Batman, İzmir ve Yalova'da bulunan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihalenin detayları...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

Esenyurt Hep İstanbul satılık daire!

11 blok şeklinde inşa edilen proje Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt Hep İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 828 adet dairesi bulunan Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Future Park satılık daire fiyatları!

Future Park projesi Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Projede 42 ay 0 faizle ödeme imkanı bulunan 1.650 satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor...

Bahçelievler'de 3 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 600 bin TL!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde yer alan 3 adet satılık gayrimenkul Bakırköy İcra Dairesi tarafından 7 Nisan 2015 günü saat 09:10 ile 09:20 arasında ihale ediliyor.

Şanlıurfa Bozova' da 2 milyon 803 bin TL' ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa İli'nin Bozova İlçe'sinde bulunan 2 satılık arsa Bozova İcra Dairesi tarafından 21 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Esenyurt Hep İstanbul satılık!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükselen Esenyurt Hep İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

özelleştirme dairesi satılık gayrimenkul Haberi

özelleştirme dairesi satılık gayrimenkul

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 9 ildeki muhtelif taşınmazları satış yöntemiyle özelleştirecek. 


Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde Balıkesir, Hatay, Kars, Mersin, Muğla, Van, Batman, İzmir ve Yalova'daki çeşitli taşınmazların satışı için ihaleler düzenlenecek. 


İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ancak ihale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Katılımcılar, ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilecek. 


Balıkesir, Hatay, Kars, Mersin, Muğla ve Van'daki taşınmazlar için 9 Eylül, Batman, İzmir ve Yalova'daki taşınmazlar için ise 29 Eylül'e kadar teklif verilebilecek. Teklifler, İdarenin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/Ankara adresine son teklif verme günü saat 17.00'a kadar elden teslim...