07 / 05 / 2024

Özelleştirme İdaresi satılık gayrimenkuller

Özelleştirme İdaresi satılık gayrimenkuller

Başkanlık Özelleştirme İdaresi Antalya, Batman, Ankara ve Malatya'da yer alan toplam 12 gayrimenkulu satış yöntemiyle özelleştirecek. İhale 8 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale şartname bedeli ise 75 TL ile 2.500 TL arasında olacak.

ÖİB'den satılık 41 gayrimenkul!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye'nin birçok ilinde yer alan 41 taşınmazı satıyor. İhaleler 19 Nisan 2021 ile 28 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

ÖİB'den Kocaeli'de satılık 2 arsa!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'deki 2 arsa için satış kararı aldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ÖİB'den satılık 40 gayrimenkul!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye'nin birçok ilinde bulunan 40 taşınmazı satıyor. İhale 22 Eylül 2020 ile 10 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor..

ÖİB'den Kütahya'da 12 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da gayrimenkulleri özelleştiriyor. Toplam 12 özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Nevşehir ve Kütahya'da 6 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya ve Nevşehir'de bulunan 6 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Kırşehir Kındam'da 6 özelleştirme ihalesi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez'deki Kındam Mahallesi'nde bulunan arsaları özelleştiriyor. Arsalar 6 ayrı ihaleyle satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB'den 3 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır, Ankara ve Karaman'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 2 Eylül tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi satılık gayrimenkuller Haberi

Özelleştirme İdaresi satılık gayrimenkuller
Başkanlık Özelleştirme İdaresi Antalya, Batman, Ankara ve Malatya'da yer alan toplam 12 gayrimenkulu satış yöntemiyle özelleştirecek. Gayrimenkullerin geçici teminat bedeli 10 bin TL ile 5 milyon TL arasında değişecek. İhale şartname bedeli ise 75 TL ile 2.500 TL arasında olacak. İhale için son teklifler 9 Eylül'e kadar verilecek. İhaleler pazarlık usulüyle gerçekleşecek. 
İlanın detayları için