03 / 05 / 2024

Özelleştirme İdaresi satılık parsel 2022

Özelleştirme İdaresi satılık parsel 2022

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. İşte ÖİB tarafındans atışı yapılan o gayrimenkullerle ilgili merak edilenler...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

ÖİB'den satılık 41 gayrimenkul!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye'nin birçok ilinde yer alan 41 taşınmazı satıyor. İhaleler 19 Nisan 2021 ile 28 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

ÖİB'den Kocaeli'de satılık 2 arsa!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'deki 2 arsa için satış kararı aldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ÖİB'den satılık 40 gayrimenkul!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye'nin birçok ilinde bulunan 40 taşınmazı satıyor. İhale 22 Eylül 2020 ile 10 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor..

ÖİB'den Kütahya'da 12 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da gayrimenkulleri özelleştiriyor. Toplam 12 özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Nevşehir ve Kütahya'da 6 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya ve Nevşehir'de bulunan 6 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Kırşehir Kındam'da 6 özelleştirme ihalesi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez'deki Kındam Mahallesi'nde bulunan arsaları özelleştiriyor. Arsalar 6 ayrı ihaleyle satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB'den 3 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır, Ankara ve Karaman'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 2 Eylül tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi satılık parsel 2022 Haberi

Özelleştirme İdaresi satılık parsel 2022

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. Söz konusu özelleştirmelerle ilgili Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı ve 11 taşınmazın 1 milyar 435 milyon Türk Lirası'na satıldığı belirtildi. 

Resmi Gazete'de yayımlanan özelleştirme kararlarına göre, mülkiyeti Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Aydın'ın Didim ilçesindeki taşınmazın ihalesinde 61 milyon Türk Lirası, mülkiyeti Maliye hazinesine kayıtlı Kuşadası ilçesindeki taşınmazın da 79 milyon Türk Lirası bedel ile en yüksek teklifi sunan isteklilere satışına onay verildi.

Mülkiyeti Maliye hazinesi adına kayıtlı İzmir'in Çeşme ilçesindeki taşınmazın 208 milyon Türk Lirası bedelle, Çiğli'deki taşınmazın 35,4 milyon Türk Lirası bedelle, Buca'da yer alan taşınmazın ise 165 millyon Türk Lirası bedelle satışı onaylandı. 

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; ayrıca mülkiyeti Maliye hazinesi adına kayıtlı olan ve Muğla Bodrum'da...