02 / 05 / 2024

özelleştirme kapsamındaki gayrimenkuller

özelleştirme kapsamındaki gayrimenkuller

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Özelleştirme İdaresi'nden şok adım! 5 ildeki 11 gayrimenkulün satışı onaylandı!

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. İşte ÖİB tarafındans atışı yapılan o gayrimenkullerle ilgili merak edilenler...

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

5 ildeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Kamuya ait değerli arazilerin özelleştirilmeleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beş özelleştirme kararını daha imzaladı. 

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Yedieminlik faaliyetleri özelleştirme kapsamına dahil edildi!

İcra ve iflas kanununun 88. maddesi kapsamındaki yedi eminlik faaliyetleri özelleştirme kapsam ve programına dahil edildi.

özelleştirme kapsamındaki gayrimenkuller Haberi

özelleştirme kapsamındaki gayrimenkuller

Başkent Ankara'da yer alan bir adet taşınmaz ve Erzincan ilinde yer alan Girlevik II-Mercan Hidroelektrik Santrali'nin (HES) özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara ilinin Çankaya ilçesi, Söğütözü Mahallesi'nde yer alan 24 bin 936,06 metrekare yüzölçüme sahip taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi 533 milyon Türk Lirası ile Sınırlı Sorumlu Anka Kervansaray Konut Yapı Kooperatifi verdiği belirtildi.

Yine Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Girlevik II - Mercan HES ile bu santralin kullandığı gayrimenkullerin gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi veren 135 milyon 500 bin Türk Lirası ile Tayfurlar Enerji Elektirik Üretim AŞ oldu.

ÖİB Kartal'daki arsayı satışa...