19 / 05 / 2024

özen kuzu türk ekonomisi inşaat

özen kuzu türk ekonomisi inşaat

İran’da 100 bin konut yapan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, müteahhitlerin siyasi istikrarla yurtdışına açılabildiğini söyledi. Kuzu; " Türkiye’de ekonominin önemli taşlarından birini de hiç kuşkusuz inşaat sektörü oluşturuyor." dedi..

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Türk evlerinde yeni düzen!

‘Haneden Ev Haline’ adlı kitabında geçmişten günümüze Türk evleriyle ilgili incelemelerde bulunan antropolog Seyhan Kurt, günümüz evleriyle ilgili araştırmasını paylaştı...

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Türk müteahhitlere Kaliforniya’dan davet var!

Sotheby’s International Realty’nin uluslararası emlak uzmanlarından biri olarak Kaliforniya ve İstanbul ofislerinde çalışmalarını yürüten Almila Gözen, Kaliforniya emlak piyasasının Türk inşaat firmaları için önemli fırsatlar barındırdığını belirtiyor.

Türk yatırımcılar Kalifornia'dan gayrimenkul alıyor!

Sotheby's International Realty'nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Uluslararası Emlak Uzmanı Lisansı (CİPS) sahibi olan Almila Gözen, Türk yatırımcısını ABD'de ev sahibi yapıyor. 

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Özen Kuzu'dan 16 Nisan referandum değerlendirmesi!

Dün gerçekleşen referandumda çıkan ‘Evet’ sonucuyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı..

Stüdyo daire mantığı Türk toplumu için kullanışlı değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yasalaşırsa artık stüdyo daireler inşa edilemeyecek. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı...

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Özen Kuzu: Başımıza meteor düşmediği kaldı yine de hedeflerimizi yakaladık!

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

özen kuzu türk ekonomisi inşaat Haberi

özen kuzu türk ekonomisi inşaat

İran’da 100 bin konut yapan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, müteahhitlerin siyasi istikrarla yurtdışına açılabildiğini söyledi.


Kuzu, “Çıkarılan her yeni yasa ve teşvikle sektör kazandıkça, Türkiye de kazanıyor” dedi er geçen gün gelişen ve bu doğrultuda ihtiyaçları artan bir ülke profili çizen Türkiye’de ekonominin önemli taşlarından birini de hiç kuşkusuz inşaat sektörü oluşturuyor. Kendisine bağlı 200’den fazla alt sektöre iş hacmi yaratan inşaat sektörü, böylece ekonomiye de büyük ivme kazandırıyor. Sektörün gelişmesinde ve büyümesinde siyasi istikrarın, ekonomideki refahın ve uluslararası kredi kuruluşlarının etkisinin yadsınamayacağını söyleyen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Son 30 yıla bakacak olursak gelişen ve değişen Türkiye ile sektör de büyüyerek ekonomiye can veriyor” diye konuştu. Gerek dar gelirliler gerekse ekonomik gücü yüksek olanlar...