16 / 05 / 2024

özen kuzudan gayrimenkul sertifikası açıklaması

özen kuzudan gayrimenkul sertifikası açıklaması

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özen Kuzu, "Gayrimenkul sertifikası ile orta gelir grubuna sahip kişiler de yatırım yapma imkanı bulacaklardır. "

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik’te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özen, Ahmet Ezgin ve Ali Rıza Babaoğlan ortaklığında kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barış Özen tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Kristal Türkiye gayrimenkul satış sürecini dijitale taşıdı!

Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen, korona salgını nedeniyle ikametlerinde uzun süre geçirenler evlerinin durumunu gözden geçirme vakti bulduklarına dikkat çekti.

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Kristal Bir Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Bir Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Özen ve Canan Güzel ortaklığında kuruldu.

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

özen kuzudan gayrimenkul sertifikası açıklaması Haberi

özen kuzudan gayrimenkul sertifikası açıklaması

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nın metrekare bazında ev satışının önünü açacak olan gayrimenkul sertifikasıyla ilgili yaptığı açıklama sektör temsilcilerini heyecanlandırdı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Resmi Gazete’ye giden düzenleme ile ilgili şöyle konuştu;


“Kişilerin, yatırım karşılığında konutun tamamını değil ama belirli metrekaresini satın alabileceği ve bunun karşılığında gayrimenkul sertifikası almasının önünü açacak olan düzenlemenin orta gelir grubu için iyi bir yatırım olacağını düşünüyorum. 


Dünyanın hemen hemen her yerinde evrensel bir gerçek olarak gayrimenkul sahibi olmak, kendini güvende hissetmenin yanı sıra “akıllı bir yatırım” aracı olarak da görülmektedir. Türk insanının geleneksel olarak konut sahibi olmayı her zaman talep eden bir yapısı var. İstanbul'da konut yatırımı son 5-10 yılda en fazla kazandıran yatırım aracı olarak ortaya çıkıyor. Nitelikli projeler A ve A...