25 / 08 / 2024

Özen Otağ taziye

Özen Otağ taziye

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Paşa Köprüsü Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti!

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Paşa Köprüsü Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden taziye evi!

Muhtarlara yönelik yapılan anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı

Erzurum'da taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlara yönelik yaptırdığı anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı.

Manisa'da Kültür ve Taziye Evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerden birisi olan Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Yüzen Adalar'da çalışmalar tamamlandı!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çat Barajı üzerinde bulunan Yüzen Adalar'ın turizme kazandırılması çalışmaları tamamlandı. Bölgede birçok değişiklik yapıldı.

Yüzen Adalar turizme kazandırılacak!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çat Barajı üzerinde bulunan Yüzen Adaların turizme kazandırılması çalışmaları tamamlandı.

Yunusemre Taziye Evleri'nin temeli atılıyor!

Yunusemre Belediyesi, hergün yeni bir projeye imza atıyor. Yunusemre Belediyesi şimdi de mahallelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evlerinin temelleri atılıyor.

Yozgat Eymir'de taziye ve kültür evi çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Eymir beldesine yapılan ‘Eymir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Otağ Park İnşaat Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Otağ Park İnşaat Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi, Şahin Çeken Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Murat Mutlu ile Mustafa Topal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bakırköy'de kuruldu.

Yeşil Yol, yaylalardaki yapılaşmaya düzen getirecek!

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce “Yeşil Yol” projesinin doğaya saygılı ve entegreli bir yol ağı olduğunu belirtti. Yüce; Yaylalardaki yapılaşmaya bir düzen getirileceğini ve kentsel dönüşüm gibi kırsal dönüşümün de sağlanacağını söyledi.

Özen Kuzu: Mütekabiliyet’e yenileme lazım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ çalıştayına yönelik görüşlerini paylaştı;

Fuzul Grup, Ankara'daki terör saldırı için taziye mesajı yayınladı!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin taziye mesajı yayınladı. İşte söz konusu taziye mesajı ...

Özen Otağ taziye Haberi

Özen Otağ taziye

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Hamidiye Camii'nden kaldırılarak Paşa Köprüsü Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...