26 / 07 / 2024

Özenli Yapı adres

Özenli Yapı adres

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Engin tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Ankara Macunköy 3’üncü etapta dönüşüm başlıyor!

Planlı ve düzenli yapısıyla ailelerin tercihi olan Yenimahalle ilçesi, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgi görüyor. 

Köylerde düzenli yapılaşma çalışmaları rekora koşuyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Tarım Reformu uygulama alanlarındaki yerleşim birimlerinde başlattığı köy imar planlama çalışmaları rekora koşuyor. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Engin Şube Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Oto Sanayi Sitesi Yeşilce Mahallesi'nde açıldı.

Özenli Yapı adres Haberi

Özenli Yapı adres

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Engin tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Resmi ve özel inşaat taahhüt, taşeron ve müteahhitlik işleri yapmak, yaptırmak. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlamak ve satmak. Resmi, özel kamu kurum ve kuruluşların arttırma ve eksiltme ihalelerine girmek, taahhütlerde bulunmak ve yerine etmek. Şirket konusu ile ilgili Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, kat irtifakı kurmak, kat mülkiyeti almak, her türlü harita, kadastro, cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, plan, proje çizimi, hazırlanması ve yapılması, ayrıca gerekirse taahhütte bulunmak. Muvafakat yapmak. Mimarlık, Mühendislik, Etüt, proje ve organizasyon işleri kati hesap durumu, şantiye şefliği, kontrol mühendisliği, mimarlık hizmetleri...