30 / 04 / 2024

Özer+Tulgan Mimarlık Seyhan Divan Otel

Özer+Tulgan Mimarlık Seyhan Divan Otel

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Dib Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dib Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedelli ile İzer Benun tarafından kuruldu.

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nihan Zer tarafından kuruldu.

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Elif Ezgi Tatar ve Pınar Özer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Seçkin Özer tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Maxprefabs Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxprefabs Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan Özer tarafından kuruldu.

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Özer tarafından kuruldu.

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Zerre Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerre Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özer tarafından kuruldu.

Özer+Tulgan Mimarlık Seyhan Divan Otel Haberi

Özer+Tulgan Mimarlık Seyhan Divan Otel

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş.


Farklı niteliklerdeki mimari ve iç mimari projeleriyle Türkiye’nin birçok şehrinde özgün tasarımlara imza atan İç Mimar Emre Özer ve Yüksek Mimar Tayfun Tulgan ortaklığındaki özer+tulgan Mimarlık’ın Adana Seyhan’da tasarladığı Divan Oteli, oldukça sıcak bir coğrafyada yer alması nedeniyle iklimin gerektirdiği yalınlık, ferahlık ve serinlik arayışlarıyla, markanın kemikleşmiş sofistike konfor anlayışını bütünleştiren bir tarza sahip. 


İç mekanlarda her detayın itinayla düşünülüp kusursuz bir tasarımla şekillendiği 9 katlı ve 180 odalı Divan Oteli’nin iç mekan çözümlerinde sunulan farklılıklar yapının 5 yıldızlı konvansiyonel otellerden kolaylıkla ayrışmasını sağlamış. Oldukça sade bir lobi tasarımına sahip olan...