10 / 05 / 2024

özge borak ve ata demirer ev mi satıyor

özge borak ve ata demirer ev mi satıyor

Ata Demirer, geçen Kasım ayında boşandığı Özge Borak ile yaşadığı evi satışa çıkardı. Demirer ayrılık sonrası Cihangir'de bulunan evden taşınmış; annesinin yanında yaşamaya başlamıştı.

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Babürhan ve Özge Babürhan ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

İnovin Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İnovin Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Çakmak tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Cem Ataç, Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük ortaklığında kuruldu.

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özge Sevim tarafından kuruldu.

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şile’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek ve Recep Delikaya tarafından kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge İlke ve Şentürk Serra Suner tarafından kuruldu.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

özge borak ve ata demirer ev mi satıyor Haberi

özge borak ve ata demirer ev mi satıyor

Ata Demirer ile Özge Borak geçen Kasım'da boşanmıştı. Ata Demirer, Cihangir'de oturdukları evden taşınmış, annesi Ayten Demirer'in yanında kalmaya başlamıştı.

Posta'nın haberine göre; Ata Demirer, Özge Borak'ın gelin geldiği evi satışa...