09 / 05 / 2024

Özge Ulusoy nişantaşından ev aldı

Özge Ulusoy nişantaşından ev aldı

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Maldivler tatilinden birkaç gün önce döndü.

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı!

Bir süredir ABD'de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı. 4 aylık kirayı peşin ödeyen Çağatay Ulusoy kesenin ağzını açtı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Özge Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özge Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Alper Çeliktürk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak nişanlandı. Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Özge Koksal: Çarpık yapılaşmanın nedeni imar planları!

TMMOB Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkanı Özge Koksal, kentlerin gelişiminde planlamanın önemine dikkat çekerek, kendilik bilinci ve Mimarlar Odası'nın çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özge Yapı, Turkeybuild İzmir'e katıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, ziyaretçilere kapılarını açtı.Özge Yapı AŞ, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de yerini aldı.

Özge Ulusoy nişantaşından ev aldı Haberi

Özge Ulusoy nişantaşından ev aldı

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Malpler tatilinden birkaç gün önce döndü. Özellikle son dönemde oynadığı reklamlardan ve çıktığı defilelerden dolayı da bir hayli gündemde kalan güzel manken kazandığı paraları gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Mesleğinin ilk yıllarında ilk evini Nişantaşı’ndan alan Ulusoy’un bu sefer de yine aynı semtten 2 milyon 3 yüz bin lira değerinde bir ev daha aldığı öğrenildi. Daha önceki açıklamasında tüm birikimini güayrimenkule yatırdığını ifade eden güzel manken “Paramın kıymetini bilen bir insanım. On kazanıyorsam üçünü harcıyorum, yedisiyle yatırım yapıyorum. Bugüne kadar tüm birikimimi İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Nişantaşı’nda daire alarak değerlendiriyorum” diye konuştu.


Şok...